reklama

Grudniowe mamy 2021

A już zdążyło być miło..
Znów się zaczyna [emoji2358]

Możemy wrócić do tematu ciuszkow? [emoji3526]
Najlepiej by bylo! Macie jakieś koszule do polecenia? Ja uwielbiam spać w dużych męskich koszulkach a koszuli nocnej nigdy nie miałam wiec kompletnie zielona jestem w tym temacie. Co powinna mieć taka "idealna"?

reklama
Kupowała któras juz staniki typowo do karmienia? Patrzyłam w internecie i jest tego tak dużo że aż ciężko się zdecydować! A slyszalam,ze dobrze mieć pare sztuk

Najlepiej by bylo! Macie jakieś koszule do polecenia? Ja uwielbiam spać w dużych męskich koszulkach a koszuli nocnej nigdy nie miałam wiec kompletnie zielona jestem w tym temacie. Co powinna mieć taka "idealna"?
Naturalny skład! Cierpiałam bo miałam taka z dużą ilością sztuczności a w szpitalu jest gorąco plus po urodzeniu maluszka też strasznie się pociłam. Nie polecam zapięcia na guziki

Naturalny skład! Cierpiałam bo miałam taka z dużą ilością sztuczności a w szpitalu jest gorąco plus po urodzeniu maluszka też strasznie się pociłam. Nie polecam zapięcia na guziki
Skoro nie zapięcie na guziki,to jakie ? Ja jestem strasznie wrażliwa na materiał bo jestem alergikiem i mam uczulenie chyba na pol tego swiata! 😅 Na pewno będę szukała jakiejś z naturalnym składem, wygoda w szpitalu jest bardzo ważna. W końcu będziemy po porodzie 🥰

Skoro nie zapięcie na guziki,to jakie ? Ja jestem strasznie wrażliwa na materiał bo jestem alergikiem i mam uczulenie chyba na pol tego swiata! 😅 Na pewno będę szukała jakiejś z naturalnym składem, wygoda w szpitalu jest bardzo ważna. W końcu będziemy po porodzie 🥰
ja miałam jedną fajną z dwoma zamkami po skosie na obie piersi i sprawdzała się dużo lepiej niż taka rozpinana na guziki. Aaa.. I pamiętajcie żeby koszula nie była zbyt krótka. Niezbyt to komfortowa sytuacja chodzić w krótkiej co ledwo tylek zasłania. A... jeśli w szpitalu będzie gorąco (a może być) to nie będzie się chciało szlafroka dodatkowo zakładać.

Ooo, coś takiego miałam. I te zamki się rozsuwały dosyć daleko.

Załączniki

• 0ab8a48f-f381-4982-89ee-5b87fc8888f8.jpg
    0ab8a48f-f381-4982-89ee-5b87fc8888f8.jpg
    87,5 KB · Wyświetleń: 124
Odchodząc od nas mówiłaś coś innego, świadczy o tym, że jesteś dwulicowa, bo do nas pisałaś coś innego a tu na ogólnym jakiś atak.
z mojej strony nie widzę ataku. Napisałam swoje zdanie o atmosferze na forum prywatnym. Wy przyszlyscie i zrobilyście tutaj atak. Ładnie się z Wami pożegnałam, prawda, ale zostałam w moment usunięta z komentarzem że po mnie powietrze samo się oczyszcza. Dodatkowo wczorajsze odpowiedzi niektórych z Was świadczą o tym samym więc no sorry 🤷🏻‍♀️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry