GrzelaczkaSyl1995
Zaciekawiona BB
Dziewczyny co robić? Juz mam dość tych obrzęków. Lekarz zaleca picie wody, ale czy naprawdę woda to pomoże? Mam chwile zwątpienia 
oczywiście leki na cisnienie biorę i to dużo.. 6 razy dopegyt i 2 razy isoptin.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A może powinnaś że 2 dni poleżeć. Ja przez ostatni miesiąc też miałam opuchnięte nogi bo naprawdę dużo chodziłam i stałam ale położyłam się bo mi się szyjka skrocila i lekarz zalecił dużo odpoczywac i od tamtej pory obrzęki minęły.Dziewczyny co robić? Juz mam dość tych obrzęków. Lekarz zaleca picie wody, ale czy naprawdę woda to pomoże? Mam chwile zwątpieniaoczywiście leki na cisnienie biorę i to dużo.. 6 razy dopegyt i 2 razy isoptin.Zobacz załącznik 1306406
tak, trzy razy. Najpierw pobierają krew na czczo. Potem wypijasz glukozę i czekasz. Po godzinie drugie pobranie. Po kolejnej godzinie trzecie pobranie.A czy któraś z Was robiła już krzywa cukrową? Jak to wygląda? Bo lekarz zaznaczył mi w badaniach że: obciążenie glukoza 75 g, 1 i 2 h. Czyli wsumie będzie pobieranie trzy razy?
Ja też ostanio taka płaczliwa jestemDziewczyny! Od wczoraj mam taka huśtawkę emocjonalną, że nie daje rady. Płacze z byle powodu, brak sił. Sama ze sobą nie mogę wytrzymać![]()
Ja nie wiem ile mm ale jak byłam na badaniu to wszystko super w normie i już na 100% chłopakDziś byłam na połówkowy. Szyjka 46 mm. No i upewniłam się że dziewczynka![]()