Ja w sumie myślę o łóżeczku z ikea więc raczej są od ręki dostępneNo z tymi meblami to tragedia. Zamówiłam komode do pokoju dziecka, miała być do 7 dni roboczych. Zaraz mija prawie miesiąc czekaniaczyli trzeba liczyć że może być dłużej niż mówią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w sumie myślę o łóżeczku z ikea więc raczej są od ręki dostępneNo z tymi meblami to tragedia. Zamówiłam komode do pokoju dziecka, miała być do 7 dni roboczych. Zaraz mija prawie miesiąc czekaniaczyli trzeba liczyć że może być dłużej niż mówią
Zwykle tak [emoji846] mi zależało na szufladzie więc Ikea mi odpadłaJa w sumie myślę o łóżeczku z ikea więc raczej są od ręki dostępne
Przejrzałam, Ale większość to zupki, słoiczki, kaszki i deserki
Ja tak samo. U mnie ruchy nie są regularne.A jak często odczuwacie ruchy malucha? Ja jednego dnia czuję je mocno kilka razy, a kolejnego praktycznie wcale..
A jak często odczuwacie ruchy malucha? Ja jednego dnia czuję je mocno kilka razy, a kolejnego praktycznie wcale..
Ja przez sobotę i niedzielę nie czułam wogole ruchów. Wcześniej mój gin powiedział że to normalne w tych tygodniach ciąży, a jestem w 23Myślałam że tylko ja tak mam [emoji85] już zaczynałam się mar
No, ja też chciałam zaciągnąć waszych doświadczeń, bo podobnie myslalam. Z drugiej strony zrobiło się chłodno i zaczęłam nosić leginsy i teraz czuje ruchy słabiej, wcześniej tylko sukienki i ruchy były bardziej wyczuwalne. To tylko moje spostrzeżeniaMyślałam że tylko ja tak mam [emoji85] już zaczynałam się martwic