ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Tak. W pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążowa. Teraz nie mam.Miałyście już badana glukoze? Ja właśnie czekam na drugi pomiar. Ochydne to do picia... Mdli mnie po tym i już mi słabo.. Ale jeszcze 20 min czekania i do domu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. W pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążowa. Teraz nie mam.Miałyście już badana glukoze? Ja właśnie czekam na drugi pomiar. Ochydne to do picia... Mdli mnie po tym i już mi słabo.. Ale jeszcze 20 min czekania i do domu
No ciekawe co u mnie wyjdzie. A miałaś jakieś objawy tej cukrzycy wcześniej?Tak. W pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążowa. Teraz nie mam.
Tak ja już po. I niestety cukrzyca ciążowaMiałyście już badana glukoze? Ja właśnie czekam na drugi pomiar. Ochydne to do picia... Mdli mnie po tym i już mi słabo.. Ale jeszcze 20 min czekania i do domu
Żadnych. Stąd moje zdziwienie jak wyszło to z badań. Do końca ciazy udało się być na diecie a nie na insulinie.No ciekawe co u mnie wyjdzie. A miałaś jakieś objawy tej cukrzycy wcześniej?
Nie martw się tak. Umów sie do diabetologa i on powie co i jak. Wbrew pozorom można jeść dużo i zdrowoTak ja już po. I niestety cukrzyca ciążowa![]()
Jestem już od kilku dni na diecieNie martw się tak. Umów sie do diabetologa i on powie co i jak. Wbrew pozorom można jeść dużo i zdrowo![]()
Ja idę pojutrze. A powiedz jak to wyglada, za każdym razem pobierają krew z żyły, czy z palca glukometrem?Miałyście już badana glukoze? Ja właśnie czekam na drugi pomiar. Ochydne to do picia... Mdli mnie po tym i już mi słabo.. Ale jeszcze 20 min czekania i do domu
Nie do mnie pytanie ale krew pobierana jest z żyły 3 razy: na czczo, po 1h, i po 2hJa idę pojutrze. A powiedz jak to wyglada, za każdym razem pobierają krew z żyły, czy z palca glukometrem?
Mi na czczo pobierali z palca. Potem z żyły też na czczo. A kolejno po 1 H i 2 h po wypiciu glukozy.Ja idę pojutrze. A powiedz jak to wyglada, za każdym razem pobierają krew z żyły, czy z palca glukometrem?
Dzięki, moje żyły są tak biedne że jestem ciekawa czy uda im się trzy razy wbićNie do mnie pytanie ale krew pobierana jest z żyły 3 razy: na czczo, po 1h, i po 2h![]()