Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez prawka to dopiero hardcore[emoji6] co do twojej szwagierki takiej ilości dzieciaków to nawet moja wybujała wyobraźnia nie ogarnia[emoji85] ty jesteś mega dzielna babka[emoji123] fajnie że macie z mężem cel, zarobi na dom i koniec, będziecie już razem, myślę że to daje siłe by się te 4 lata jeszcze pomęczyć... A cacy będzie napewno, jak już usiądziecie razem na kanapie we własnym, wspólnym domu[emoji3590]Dobra już nie zaśmiecam [emoji28][emoji23]
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów [emoji3059] zawyżyli [emoji6]
to na kiedy masz termin ? Na pewno w grudniu bo mi to wyglada na listopadJa dziś już 7t4d. A w środę wizyta u lekarza aż spać nie mogę tak się denerwuje. W poprzednich ciązach przeważnie w 5/6 tygodniu mialam pierwsza wizyte a teraz tak późno Ale to dlatego że nie spodziewałam się że w ciazy jestem
i za późno zajazylam
Kurcze mi to zawsze gofry takie kapcie wychodzą, ani chrupiące, ani nic, obok gofrów to one nie stały [emoji848] a zjadłabym chętnie [emoji39]Dobra już nie zaśmiecam [emoji28][emoji23]
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów [emoji3059] zawyżyli [emoji6]
no ja nie jem osobiście bo nie lubięKurcze mi to zawsze gofry takie kapcie wychodzą, ani chrupiące, ani nic, obok gofrów to one nie stały [emoji848] a zjadłabym chętnie [emoji39]
2.12 wychodzi z apki . Choć w jednej wyliczyła mi na koniec listopadato na kiedy masz termin ? Na pewno w grudniu bo mi to wyglada na listopad![]()
no to trzymam kciuki żeby było ok2.12 wychodzi z apki . Choć w jednej wyliczyła mi na koniec listopadaAle obstawiam grudzień. Wydaje mi się że trochę młodsza jest ciąża niż wylicza apka
Piątek 133Daj znać jak tam wyniki!