reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Jak się dziś czujecie ?
Czy tylko ja mam coraz częstsze bole podbrzusza jak na okres? 🙄
2 dni temu miałam badaną szyjkę, bo niepokoiły mnie te bole brzucha i od tego czasu plamie na brązowo i brzuch jeszcze częściej boli 🤦‍♀️ Leżę i leżę i czekam aż w końcu to plamienie ustąpi, bo się boje cokolwiek robić.
Ktoś ma podobnie ? 😕
Cześć, ja plamilam na brązowo w 28 tc poleciałam na wizytę do ginekologa i okazało się skróciła mi się szyjka do 1.5cm, ale poza plamieniem innych objawów nie miałam, nie bolał mnie brzuch.

Ja bym wolała skonsultować z lekarzem te plamienia.
U mnie nic takiego nie ma ale czasem pobolewa mnie brzuch no i to krocze nieustannie.
Jeszcze w ostatnim badaniu moczu wyszły mi erytrocyty, zostałam skierowana na posiew ale nie mam jeszcze wyników.

Odnośnie laktatorów to wyczytałam, że jest ok Neno Uno. Jest to laktator elektryczny i cena naprawdę w porządku. Macie o nim jakieś opinie lub używałyście?

Ja kupiłam Neno Due z polecenia koleżanki, której też poleciła koleżanka 😄
W Euro RTV za 249zł.
Tak jak dziewczyny pisały wcześniej on jest raz za 349 a raz za 249, ale widziałam, że na Allegro normalnie kosztuje ok 250zł.

Niestety ciągle mnie trzymają... 😐 Jak zaczęłam wymiotować 11 kwietnia tak wymiotuję do dziś... 😐 Na szczęście już tylko rano i sporadycznie w ciągu dnia, bo w pierwszym trymestrze to była tragedia... 😐
Jadłowstręt tez masz? Ja nie byłam w stanie gotować posiłków przez cały 1 trymestr, ani wąchać ani jeść 😬 Nie wyobrażam sobie mdłości przez tyle miesięcy…to musi być męczarnia dla Ciebie

reklama
Jadłowstręt tez masz? Ja nie byłam w stanie gotować posiłków przez cały 1 trymestr, ani wąchać ani jeść 😬 Nie wyobrażam sobie mdłości przez tyle miesięcy…to musi być męczarnia dla Ciebie
Na początku to nie byłam w stanie nawet otworzyć lodówki... 😯 Z drugiego końca mieszkania czułam jak mój mąż w kuchni robił sobie kanapki z szynką. Nie byłam w stanie nic ugotować, a jak mąż gotował to wymiotowałam przez zapachy... 😟 U mnie to w ogóle było ciężko, kroplówki, leki przeciwwymiotne, cudem uniknęłam szpitala z powodu odwodnienia... Schudłam parę kilo... Czekam na ten wielki dzień, kiedy obudzę się i nie będzie mi niedobrze. 😊 Teraz to nawet nie pamiętam jak to jest... 😐

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry