Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się zdecydowałam na ten modelJa będę się przymierzała do kupna właśnie. Ten Neno Uno jest za około 150zł.
Tak teraz jej niby super promocja minus 100zl black fridayJa kupiłam Neno Due z polecenia koleżanki, której też poleciła koleżanka
W Euro RTV za 249zł.
Tak jak dziewczyny pisały wcześniej on jest raz za 349 a raz za 249, ale widziałam, że na Allegro normalnie kosztuje ok 250zł.
BiednaNa początku to nie byłam w stanie nawet otworzyć lodówki...Z drugiego końca mieszkania czułam jak mój mąż w kuchni robił sobie kanapki z szynką. Nie byłam w stanie nic ugotować, a jak mąż gotował to wymiotowałam przez zapachy...
U mnie to w ogóle było ciężko, kroplówki, leki przeciwwymiotne, cudem uniknęłam szpitala z powodu odwodnienia... Schudłam parę kilo... Czekam na ten wielki dzień, kiedy obudzę się i nie będzie mi niedobrze.
Teraz to nawet nie pamiętam jak to jest...
![]()
Dziewczyny, mi mdłości dokuczały w pierwszym trymestrze. Czytałam, że ma pomóc imbir. Nie wiem czy zadziałał na głowę, czy serio pomagał. U mnie znacznie dolegliwości zelżały. Wrzucałam świeży pokrojony do każdej herbaty jakiej piłam, a herbaty w tym czasie były dla mnie nie do przełknięcia. Nawet taki sypany w przyprawie dodawałam trochę do dań. SpróbujcieBiednaja na szczęście mdłości pierwszy trymestr bez wymiotów. Trzeci trymestr znów czasem się mdłości pojawiają brak apetytu i z trawieniem problemy i tu wchodzi Rumianek na pomoc.
W tym tc to bym jechała od razu na izbę przyjęć. Ja miałam jakieś jednorazowe mikro plamienie w niedzielę i spinał mi się brzuch w 35 tc i zostawili mnie na 4 dni na obserwacji. Poprzedniego syna jak wspominałam urodziłam w 30 tc i zaczęło się od plamienia na brązowo, po dniu już było krwawienie, a po dwóch porod, bo szyjka w kilka dni z 3-4 cm skróciła się do 0.Myśle, ze to plamienie na brązowo jest przez badanie szyjki, w 32 tc jest pewnie bardziej wrażliwa na dotykA ból jak ja okres to nie oznaka, ze macica się rozciąga, bo dziecko rośnie itp?
Dziewczyny, mi mdłości dokuczały w pierwszym trymestrze. Czytałam, że ma pomóc imbir. Nie wiem czy zadziałał na głowę, czy serio pomagał. U mnie znacznie dolegliwości zelżały. Wrzucałam świeży pokrojony do każdej herbaty jakiej piłam, a herbaty w tym czasie były dla mnie nie do przełknięcia. Nawet taki sypany w przyprawie dodawałam trochę do dań. Spróbujcienie zaszkodzi
Dziękuje za poradę, ale brzuch regularnie spina mi się od 5mc i kontrolujemy szyjkę przy każdej wizycie. Dwa dni brudzilam na brązowo po badaniu., widocznie w tych tygodniach jest szyjka bardzo wrażliwaW tym tc to bym jechała od razu na izbę przyjęć. Ja miałam jakieś jednorazowe mikro plamienie w niedzielę i spinał mi się brzuch w 35 tc i zostawili mnie na 4 dni na obserwacji. Poprzedniego syna jak wspominałam urodziłam w 30 tc i zaczęło się od plamienia na brązowo, po dniu już było krwawienie, a po dwóch porod, bo szyjka w kilka dni z 3-4 cm skróciła się do 0.