Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam wizytę u gina w pnd i dam sobie rękę uciąć, ze tez koło 2,5 kilo już wazyO rany no to nieźle
U mnie 33tc, mały waży 2400termin z pierwszych prenatalnych to 26.12 jednak też co wizyta się skraca ponieważ synek duży.
A Twój maluszek ile waży ?
Tez to właśnie zauważyłamNie udało mi się dziś pójść na ktg ponieważ było tyle dziewczyn które czekały .... A mój mały dziś daje o sobie znać więc nie widziałam potrzeby żeby czekac.
Ale ludzi jest wszędzie zatrzęsieniejak w wigilię ....
to nie ma co, czujesz małego i wszystko ok, pojedziesz jak są uznasz, że coś chyba nie tak i trzeba sprawdzićNie udało mi się dziś pójść na ktg ponieważ było tyle dziewczyn które czekały .... A mój mały dziś daje o sobie znać więc nie widziałam potrzeby żeby czekac.
Ale ludzi jest wszędzie zatrzęsieniejak w wigilię ....
A to u mnie podobnie. Brzuch mam dość maly jak na synka wymiary. Teraz dopiero zaczął mi rosnąć tak szybciej. Ile masz kg już na plusie ?Ja się wciąż nadziwić nie mogę ( lekarz również, polozna, rodzina), ze wg usg wychodzi mały lorbas, przewidywana masa do porodu to ok 3700 a nie widać tego w moim małym, chudym ciele
Nie wiem gdzie on się mieści a jego waga rośnie i rośnie
Mam tak samo z brzuchem, teraz na dniach wywalił, ale wciaz nie do uwierzenia, ze takie duże ciałko w sobie noszeA to u mnie podobnie. Brzuch mam dość maly jak na synka wymiary. Teraz dopiero zaczął mi rosnąć tak szybciej. Ile masz kg już na plusie ?Ja już 12
![]()