ja robiłam taki i mi dobrze pokazałA co myślicie o tych testach które pokazują który to tydzień ? Wiarygodne ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robiłam taki i mi dobrze pokazałA co myślicie o tych testach które pokazują który to tydzień ? Wiarygodne ?
Hej! Przybij piątkęCześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciążyzdjęcie testów dzień po dniu
na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?
Nie. Pierwsze usg prenatalne należy wykonać na początku ciąży, czyli między 11 a 14 tygodniem. Gdzie oceniana jest przezierności fałdu karkowego.Może to głupie pytanie, ale USG prenatalne to nie jest to samo co standardowe USG podczas wizyty ciężarnej u lekarza?
DziękujęNie. Pierwsze usg prenatalne należy wykonać na początku ciąży, czyli między 11 a 14 tygodniem. Gdzie oceniana jest przezierności fałdu karkowego.
Kolejne jest Pomiędzy 18 a 23 tygodniem. Powinno się je wykonywać u lekarza który ma odpowiedni certyfikat FMF.
mnie tak samo, ale już ręce boląTez dzisiaj betę zaliczyłam. Tez mnie to uspokaja haha
Jeszcze dwie sprawy babeczki!
1) Pokażcie swoje pierwsze USG i dajcie znać który tydz i dzień ciążyChce się nacieszyć Waszym szczęściem
2) czy któraś z was walczyła może z Candidia albicios? niestety przyszły wyniki posiewu i mam infekcję a na początku ciąży to chyba słabo...
Ja mam infekcje, posiewu nie robiłam, ale objawy wskazują na infekcje grzybiczą. Na zalecenie ginekologa stosuje NystatynęJeszcze dwie sprawy babeczki! [emoji3590]
1) Pokażcie swoje pierwsze USG i dajcie znać który tydz i dzień ciążyChce się nacieszyć Waszym szczęściem [emoji3590]
2) czy któraś z was walczyła może z Candidia albicios? niestety przyszły wyniki posiewu i mam infekcję a na początku ciąży to chyba słabo...
akurat ja miałam jeszcze posiew przed planowaną miesiączką i cieszę się że szybko będę mogła leczyć bo szczerze to nawet objawów infekcji nie mam... bardziej skłoniło mnie to, że u partnera pojawiła się jakaś wysypkaJa mam infekcje, posiewu nie robiłam, ale objawy wskazują na infekcje grzybiczą. Na zalecenie ginekologa stosuje Nystatynę