widzę 5 tydzień, a dokładnie który tydzień i dzień?Ja mam zdjęcie na 45 stronie cofnij sobie![]()
U mnie wg apki 4+3 i idę dobrać leki na infekcję i może jak lekarza namówię to zerknie na USG i jestem ciekawa czy coś tam widać by było już
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzę 5 tydzień, a dokładnie który tydzień i dzień?Ja mam zdjęcie na 45 stronie cofnij sobie![]()
u mnie teraz 6+1widzę 5 tydzień, a dokładnie który tydzień i dzień?
U mnie wg apki 4+3 i idę dobrać leki na infekcję i może jak lekarza namówię to zerknie na USG i jestem ciekawa czy coś tam widać by było już![]()
4+6. Wizyta była tak wcześnie bo zależało mi żeby chodzić konkretnie do tego lekarza, a to był jedyny wolny termin. 5.05 idę znów, choć chcialabym o tydzień przyspieszyć, może się udaJeszcze dwie sprawy babeczki! [emoji3590]
1) Pokażcie swoje pierwsze USG i dajcie znać który tydz i dzień ciążyChce się nacieszyć Waszym szczęściem [emoji3590]
2) czy któraś z was walczyła może z Candidia albicios? niestety przyszły wyniki posiewu i mam infekcję a na początku ciąży to chyba słabo...
Ja wyskoczę chyba do apteki po test który pokazuje tygodnie i wtedy zdecyduje kiedy do lekarza . Nie chce znowu pójść za szybko jak poprzednio i niepotrzebnie się stresowaćHej! Przybij piątkętez mam na 11. Gratulacje
Ja miałam lekarza na jutro, ale za szybko przekladam na za 2 tygodnie.
![]()
tak! Tez tak mamA ja mam do Was pytanie czy wy też macie takie odczucie jak byście miały jakieś zapalenie pęcherza? Ja wczoraj i dziś rano miałam dokładnie tak jak przy zapaleniu pęcherza. A potem już spokój. nie wiem czy to normalne czy dzwonić do doktora.