Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam apetytu na nic, wmuszam w sobie posiłki dla dobra małego…i tez po posiłkach, zwłaszcza z cukrem mi niedobrze. Żadne jedzenie nie sprawia mi przyjemności.Oj zgadzam się z Tobą...
Ja nie wychodzę bo po prostu nie mam siły. Tyje w oczach normalnie. Przechodzę podobne anomalie jak na początku. Jest mi niedobrze po jedzeniu ale w momencie jedzenia czuje się świetnie. W dodatku znowu mam straszna ochotę na slodycze, ciężko sobie z tym radzę.
Ja mam już 13 na plusieJa nie mam apetytu na nic, wmuszam w sobie posiłki dla dobra małego…i tez po posiłkach, zwłaszcza z cukrem mi niedobrze. Żadne jedzenie nie sprawia mi przyjemności.
A ile ważysz teraz a ile było sprzed ciąży?Ja miałam 51, przez dietę cukrzycowa dobiłam tylko do 57
ale czuje się na conajmniej 70 przez te opuchlizny
Moja mala jest drugi miesiąc głowa do góry a u mnie 37 już się zaczął. Lekarz powiedział że mam się nastawiać na cesarkę... Niby do dniu porodu dziecko może się jeszcze obrócićHej dziewczyny, mam pytaniedo kiedy dzidziuś może się obrócić w brzuszku główką w dół?
trzy tygodnie temu dzidziuś leżał główką w dół, a teraz główką do góry. 31+2 dni
W rodzinie mała się obróciła główka do dołu pare dni przed porodem, trzeba mieć nadzieje do samego końcaMoja mala jest drugi miesiąc głowa do góry a u mnie 37 już się zaczął. Lekarz powiedział że mam się nastawiać na cesarkę... Niby do dniu porodu dziecko może się jeszcze obrócić![]()