Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polozna tez się pytała kiedy urodziła moja mama - mnie i mojego brata podobno równo 2 tygodnie przed terminem…Również słyszałam, ze może coś tam genetyka ma jakiś wpływJa też sobie wkrecalam że to wody i aż dwóch lekarzy pytałamech. Tak to jest jak człowiek pierwszy raz zbliża się do porodu
Moja siostra mnie uświadomiła że ona urodziła 3 tygodnie przed terminem, ja też jestem wczesniakiem. Moja gin mówiła że jest to jakiś czynnik ryzyka ale u mnie nic się nie dzieje póki co. Za równo trzy tygodnie nam termin
Dostanie antybiotyk, nie martw sieDziewczyny jestem podłamanawyszedł mi pozytywny wynik Gbs.. Boję się bardzo, że zaszkodzę dziecku przy porodzie
![]()
Siedzę i wyjeDostanie antybiotyk, nie martw sie![]()
Kochana nie jesteś sama, mi też wyszedł dodatni GBS. Najważniejsze to żeby pilnować wód, jeśli tylko odejdą albo zaczną się sączyć to trzeba jechać do szpitala i wtedy już dostaniesz antybiotyk. Czas tu jest najważniejszy, a wbrew pozorom wiele kobiet ma pozytywny GBSDziewczyny jestem podłamanawyszedł mi pozytywny wynik Gbs.. Boję się bardzo, że zaszkodzę dziecku przy porodzie
![]()
Dziękuję. Ja to z teorii wszytko wiem. Sama wcześniej posłałam dziewczyna że trzeba jechać odrazu po odejściu wód. Ale jak się teraz dowiedziałam że to mam taki strach mnie ogarnął że nie mogę sobie z nim poradzić. A później trzeba być dłużej w szpitalu?Kochana nie jesteś sama, mi też wyszedł dodatni GBS. Najważniejsze to żeby pilnować wód, jeśli tylko odejdą albo zaczną się sączyć to trzeba jechać do szpitala i wtedy już dostaniesz antybiotyk. Czas tu jest najważniejszy, a wbrew pozorom wiele kobiet ma pozytywny GBSbądź spokojna, bo dzidzia czuje Twoj stres.
Nie jeszcze. Dziś odebrałam wyniki do lekarza idę w piątek. Mam tylko komentarz mojego lekarza w aplikacji (mam opiekę w luxmed) że wynik poza norma wymaga kosmultacji w trybie zwykłym.Też czekam na wyniki. Słyszałam że często wychodzi pozytywny. Nie martw się na zapas. Rozmawiałas z lekarzem już o tym ?