Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak po wizycie u gina prywatnie?Same dobre wieściGratulacje tym dziewczynom które się rozpakowały
Ja nadal czekam na rozwiązanie . Już po terminie i nadal czekam na swojego uparciucha
Wczoraj zaczęły się skurcze … trochę krwi w śluzie , nadzieja była ale umarła bo póki co nadal cisza
Ja jeżdżę sama na zakupy z 2-latkiem.. ciężko jest zwłaszcza jak ucieka, ale nie mam wyjscia. W wózek zakupowy go wkładam i jakoś dajemy radęJuż powoli będziemy się wszystkie rozpakowywać
Powiem Wam że noce są dla mnie tak trudne ze nawet nie chce mi się kłaść do łóżka. Nie dość że wszystko boli, wstaje co 1-2h do toalety, nie mogę spać. Żeby wstac z łóżka muszę się przeturlać na brzeg
Oj końcówka ciąży jest faktycznie ciężka.
A chodzicie jeszcze na zakupy itp? Ja z mężem jeszcze tak ale wczoraj moja siostra się dziwiła że jeszcze chodzę. Ale zakupy trzeba zrobić a facet to wiadomo jak zrobi zakupy. Zresztą uważam że dobrze jest wyjść, trochę się poruszać w miarę możliwości.
A coś się dzieje już czy na razie cisza?Ja jeżdżę sama na zakupy z 2-latkiem.. ciężko jest zwłaszcza jak ucieka, ale nie mam wyjscia. W wózek zakupowy go wkładam i jakoś dajemy radęMąż pracuje na 24h co 3 dni, więc wtedy na mojej głowie wszystko, także wożenie córki do przedszkola- dzisiaj wiozłam, a termin porodu był na wczoraj heh ,
![]()
Mąż w porcie pracuje.Dwulatkiem i czterolatkaA coś się dzieje już czy na razie cisza?
Czyżby mąż mundurowy? Strażak, ratownik medyczny?
Jeju, gdybym miała w tym stanie opiekować się jeszcze dwulatkiem to bym nie dała rady
W porządku .A jak po wizycie u gina prywatnie?
Jak już krew była w śluzie to chyba szyjka się rozwiera, plus były już jakieś skurcze także już bliżej jak dalejZa niedługo rozkręci się na dobre
No właśnie tez próbuje.. spacer,seks , schody .. dom posprzątany, podłogi umyte na kolanach i nicJa już po wizycie i u mnie to samo co ostatniorozwarcie na 2 palce. Lekarka powiedziała tylko, żeby maks czekać do 7 dni po terminie, a potem się zgłosić. No to chyba czas zacząć intensywnie wywoływać naturalnymi metodami.