KatJak
Fanka BB :)
Mój Was pewnie pobije z wagąNie wiem po kim tako duży, 3920jak mi go przynieśli to aż troche mnie przygniotło to moje całe szczęście
Dziękuje jeszcze raz wszystkim dziewczynom za gratulacje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Was pewnie pobije z wagąNie wiem po kim tako duży, 3920jak mi go przynieśli to aż troche mnie przygniotło to moje całe szczęście
Dziękuje jeszcze raz wszystkim dziewczynom za gratulacje![]()
Też jestem ciekawa, ale pewnie 56 to za małeMój Was pewnie pobije z wagąale właśnie dobre pytanie, jaki rozmiar ubranka
Ma 54 cm i niestety ja jestem jeszcze na sali pooperacyjnej i dawali mi go na chwilę, wiec nie miałam okazji jeszcze sie nim zająćZ ciekawości zapytam mieści się w 56 rozmiar?
Ja też jestem ciekawa, jaki chłop będzie u WasMój Was pewnie pobije z wagąale właśnie dobre pytanie, jaki rozmiar ubranka
Tak masz rację z tymi rozmiarami to zależy jaki sklep. Te noworodzie to też na początku takie podkulone leżą to myślę że 56 przez chiwle założysz.Ma 54 cm i niestety ja jestem jeszcze na sali pooperacyjnej i dawali mi go na chwilę, wiec nie miałam okazji jeszcze sie nim zająćale jak już sprawdzę, to dam Wam znać, w sumie te ubranka to też zależy jaka firma, często pajace 56 byly jak 62.
A Ty wiedziałaś że będzie taki spory ? Bo mnie to już nastawiają psychicznie od dawna że synek dużyJa też jestem ciekawa, jaki chłop będzie u Wasu nas lekarka jak go badała to mówi "ojej kawał chłopa z Ciebie" a jak ściągneła mu pampersa to dodała "oooo tu też jest Ciebie kawał" także może tam nabił tą wage
![]()
U mnie też, lekarz dał skierowanie na wywolanie w 39 tyg, żeby już nie rósł.A Ty wiedziałaś że będzie taki spory ? Bo mnie to już nastawiają psychicznie od dawna że synek dużydo tego stopnia że chcą wywoływać żeby już nie rósł więcej
![]()
O to mamy tak samo. Mam tydzień żeby się samo rozpoczęło jak nie to wywoływanie. Na noc balonik a od rana oxy.U mnie też, lekarz dał skierowanie na wywolanie w 39 tyg, żeby już nie rósł.
Szacujemy że może mieć powyżej 4. Przybiera ok 200 gran na tydzień.@KatJak a pytałaś ile obstawia Twoja gin z wagą małego na Święta? Ja swojego pytałam i mowil, ze max 3300 może mieć![]()
Byliśmy dziś na KtG, serduszko dobrze bije, mały był aktywny (cały dzień aktywny, bo matka od rana latała załatwiać sprawy a teraz leży w łóżku na boku, bo brzuch twardy cały czasJa albo odpoczywam, albo szajbuje za bardzo po mieście a potem stekam), nie bolało mnie jak na okres podczas podpięcia, a szkoda, bo chciałam się dowiedzieć czy to sie zapisze i czy to te przepowiadające
![]()