Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak ja tez jeszcze czekamJeszcze chyba @Aniastaraczkaa i @koniczynka00
NieA odszedł wam już ten czop śluzowy?
Nie chce Cię zniechęcać, ale mi siara leci od 5 mcTak ja tez jeszcze czekamdzisiaj zauważyłam ze przy ściśnięciu sutka zaczyna mi siara lecieć, siostra mówi ze jak tak miała to po 5 dniach urodziła
wszyscy się zakładają kiedy urodzę czy w wigilie pierwszy dzień świat czy po
![]()
Az tyle h można to nosić? Nosiłaś az sam Ci nie wypadł ?Zakladanie luzik, napelnianie troche czulam, czuc takie rozpieranie. Po samym zalozeniu bylo mi niedobrze, krecilo mi sie w glowie, ale to normalne. Pozniej dyskomfort, bol troche jak na okres ale nie trwal jakos dlugo. Moze 2- 3 h. Potem juz tylko wkurzalo to, ze dynda miedzy nogami, uparcie upychalam w majtki. 36h mialam "przyjemnosc" to nosic.
No mi też leci już od dawnaNie chce Cię zniechęcać, ale mi siara leci od 5 mc![]()
Nie, brzuch tez wysoko jest u mnie.A odszedł wam już ten czop śluzowy?
Mi zalozyli jakos o 20. Wiec doba miajala na wieczor a wiadomo jak to na nocnej zmianie. Mniej rak do pracy, dlatego zostawili do rana i wtedy wyjeli. Wyjmowania jakby co kompletnie nie czulam bo wypuszczaja wode najpierwAz tyle h można to nosić? Nosiłaś az sam Ci nie wypadł ?