Miałam jaśniejsze od CiebieDziewczyny, wg Was ciemnieje?
Test z wczoraj i dzisiaj rana...
Tak boje się pójść jutro na betę...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam jaśniejsze od CiebieDziewczyny, wg Was ciemnieje?
Czekałam na ten komentarzLaski 81 urodził się wcześniej niż 85 i jest o 4 lata starszyteż jestem 85
KątemMiałam jaśniejsze od Ciebietylko pod odpowiednim kontem można było coś zobaczyć, moja pierwsza beta to było 9,5
a dziś już 7+4, także dobrze będzie
![]()
Idź na Betę. Ja testu robiłam co 2 dni i dopiero była różnica. Beta prawdę Ci powieDziewczyny, wg Was ciemnieje?
Tak tak urospet bezpieczny jest, ja biorę cały czas profilaktycznie13/4 dopieropoczekam kilka dni, wzięłam urosept ponoć można i zobacze
A wiadomo co było przyczyną tego krwawienia? U mnie nie wiadomo. Lekarz mówi, że wszystko ok tylko mam leżeć.Spokojnieja w poprzedniej ciąży miałam duże krwawienie w 12 tyg, leżałam na płasko przez 1 miesiąc siadać to tylko przy jedzeniu mogłam, potem 2 miesiące leżenia w mniejszym rygorze, a potem to nawet na 2 weselach byłam ☺ wszystko będzie dobrze
też mam taki brak sił i trochę mnie to przeraża, mam nadzieję że minie
![]()
Zostaw już te testy w spokoju i sprawdź betę wtedy wszystko będzie jasneDziewczyny, wg Was ciemnieje?
Nie stresuj się, myślę że to tak będzie raz mocniej raz słabiej czuć.Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi, mam dużo mniejsze mdlosci niż w poprzednich dniach... To już jest koniec prawda?Plamienie się skończyło.