Ja miałam krwiaka, to był duży krwotok... Jak zaleca leżeć to trzeba go posłuchaćA wiadomo co było przyczyną tego krwawienia? U mnie nie wiadomo. Lekarz mówi, że wszystko ok tylko mam leżeć.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam krwiaka, to był duży krwotok... Jak zaleca leżeć to trzeba go posłuchaćA wiadomo co było przyczyną tego krwawienia? U mnie nie wiadomo. Lekarz mówi, że wszystko ok tylko mam leżeć.
Dzięki za radęZostaw już te testy w spokoju i sprawdź betę wtedy wszystko będzie jasne
W jakimś teście będziesz miała mniej barwnika niż w poprzednim i się będziesz tylko niepotrzebnie przejmowała, że jest bledsze kreseczka![]()
Słuchajcie dał mi takie badania teraz muszę robić glukozę ?
tak glukoza teraz będzie z krwito nie to co się pije to obrzydlistwo
![]()
Oj trzeba się uzbroić w cierpliwośćNo u mnie mówiła że ciąża jest i rośnie ale nie wiadomo gdzie ... Także znów muszę czekać :/ Ginekolog już chciała mnie jutro przyjąć ale w końcu doszłyśmy do porozumienia żeby jeszcze poczekać do niedzieli ale żebym jutro zrobiła tą Bete ...
To ochydztwo to chyba bliżej połowy ciąży, tak mi się wydajeAha bo ja to pewnie bym wypiłaBoże dzięki za odp ... czuje się jak bym była w 1 ciąży
![]()
Ta glukoza jest z krwi, więc spoko, nic nie musisz na razie pićSłuchajcie dał mi takie badania teraz muszę robić glukozę ?
Też się zastanawiałam czy ktoś to skomentujeCzekałam na ten komentarz![]()