Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Gratulacje, super, że dziewczynkaDzień dobry,
16 tydzień, na wadze +1,5 kg brzuszek widać. Poszło w cyce, i pewnie brzuch
Ostatnie dwa wieczory poszalałam i wydałam w 5-10-15 ponad 500 zł na wyprawkę, bo są fajne promocje.
Wczoraj poznałam płeć - drugi lekarz potwierdził dziewczynkę
 ja będę miała na 80-90% drugiego chłopca, choć marzyła mi się druga dziewczynka. W domu mam już parkę
 ja będę miała na 80-90% drugiego chłopca, choć marzyła mi się druga dziewczynka. W domu mam już parkę  Najważniejsze oczywiście żeby dzieciątko było zdrowe
 Najważniejsze oczywiście żeby dzieciątko było zdrowe  Zakupy dla maluszka super sprawa, ja mam wszystko po starszych dzieciach, więc pewnie może coś do kupię tylko pod koniec ciąży. Wczoraj za to kupiłam legginsy dla kobiet w ciąży, bo zaczyna mi brzuszek rosnąć
 Zakupy dla maluszka super sprawa, ja mam wszystko po starszych dzieciach, więc pewnie może coś do kupię tylko pod koniec ciąży. Wczoraj za to kupiłam legginsy dla kobiet w ciąży, bo zaczyna mi brzuszek rosnąć  Dzisiaj kończę 14 tydzień, ale waga nie idzie w górę
 Dzisiaj kończę 14 tydzień, ale waga nie idzie w górę 
 Nic oprócz pończochy uciskowej nie mogę zrobić póki co. Najlepiej odpoczywać z nogami uniesionymi trochę wyżej kiedy tylko jest taka możliwość, ćwiczenia, spacery, letni, nie goracy prysznic, są też żele chłodzące do nóg dla kobiet w ciąży. Ja to wszystko robiłam przy pierwszej ciąży i nogi super, a przy drugiej pracowałam długo i do tego małe dziecko w domu, które nosiłam na rękach i taki efekt.. a do tego obciążenia genetyczne. Trzeba się oszczędzać.
 Nic oprócz pończochy uciskowej nie mogę zrobić póki co. Najlepiej odpoczywać z nogami uniesionymi trochę wyżej kiedy tylko jest taka możliwość, ćwiczenia, spacery, letni, nie goracy prysznic, są też żele chłodzące do nóg dla kobiet w ciąży. Ja to wszystko robiłam przy pierwszej ciąży i nogi super, a przy drugiej pracowałam długo i do tego małe dziecko w domu, które nosiłam na rękach i taki efekt.. a do tego obciążenia genetyczne. Trzeba się oszczędzać. 

no może odrobinkę jakby wzdęty.
 no może odrobinkę jakby wzdęty.