reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Cudownie!! 😍 Z tą córeczką to już na 100%? :)
Nie mam pojęcia, ale nie zawahał się mówiąc, że to dziewczyna 😁

ale super 🥰 masz może zdjęcie USG ? Ciekawa jestem tej dziewczynki , bo tez mi się wydaje że u mnie będzie..
Z dziś niestety nie mam, nie drukował mi, bo tydzień temu miałam prenatalne, dziś dr chciał tylko sprawdzić sam co i jak 😊 Jedna z Was po wrzuceniu USG z prenatalnych napisała mi, że wygląda na dziewczynkę, wrzucam jeszcze raz do wglądu 😁

Załączniki

• a3fd9539-69c9-4b20-85b1-c41712de41c9.jpg
    a3fd9539-69c9-4b20-85b1-c41712de41c9.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 115
Ja zawsze mowilam ze chce 3 dzieciaczkow . Maz zapieral sie ze trojka starczy ale poprostu tak wyszlo ze namawialam tzn . Nawet nie musialam dlugo namawiac zgodzil sie no i teraz czekamy na czwarte on twierdzi ze bedzie syn ja jakos tego nie czuje zobaczymy jeszcze troche trzeba wytrzymac.
Dla równowagi pasuje synek 😁 mi w sumie obojętnie ale przeczucie mam też na chłopczyka , prenatalne za 2tyg więc może coś odkryje 🥰

Ja zawsze mowilam ze chce 3 dzieciaczkow . Maz zapieral sie ze trojka starczy ale poprostu tak wyszlo ze namawialam tzn . Nawet nie musialam dlugo namawiac zgodzil sie no i teraz czekamy na czwarte on twierdzi ze bedzie syn ja jakos tego nie czuje zobaczymy jeszcze troche trzeba wytrzymac.
choćbym siebie słyszała 🙂😅 sytuacja identyczna

reklama
Gapa źle przeczytam 🥰 ale super ekipa ! Jak najstarszy zareagował na wieść o rodzeństwie? Ja się obawiałam ale wyszło bardzo pozytywnie , córka przeszczęśliwa, zaczęły się zakłady kto będzie 🥰
Jeszcze nie wiedza . Wiemy tylko my z mezem no i wy . Nie mowimy jeszcze nawet dziecia bo jesli poszloby cos nie tak nie chcielibysmy aby bylo im przykro bo oni chca rodzenstwo najbardziej corka 5 latka a syn jest bardzo wrazliwy. Chcemy poczekac do kolejnej wizyty wiec juz niedlugo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry