reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Cesarka w Wawie w prywatnej klinice to koszt jakichś 12 tysi.
Osobiście zastanawiałam się nad prywatną kliniką w Białymstoku, bo za sn płaci się ok 3 tysie, podczas gdy średni koszt wynajęcia położnej w Wawie to 2 tysie. 🤔
Ja już wydałam kilkadziesiąt tysięcy na in vitro to jak jeszcze przeżyłabym 12 tysi za cesarkę. Chcoiaz wiadomo, że to szkoda i człowiek płaci dość składek co miesiąc by mógł godnie urodzić, ale niestety nie mam takiego zaufania do państwowki. Z drugiej strony u nas w szpitalu klinicznym trzeciej referencyjności mają najlepszy sprzęt w razie jakby coś się działo z dzidzi. Ja właśnie nie mam orientacji, słyszałam tylko o Medicover w Wawie i Wrocku i o Damianie z tych prywatnych. Jak w takim mieście jak Poznań może nie być ehh

reklama

Załączniki

• Screenshot 2022-06-01 at 11.56.37.png
    Screenshot 2022-06-01 at 11.56.37.png
    338,4 KB · Wyświetleń: 77
Niech mój stan umysłu odda fakt, że wyszłam dziś do sklepu ubrana we wczorajszą bluzkę (fuj!), po 1,5 km, czyli praktycznie przed sklepem zorientowałam się, że nie założyłam stanika, a bluzka jest tył na przód 🙈🤦‍♀️🙈
Męczy mnie straszna zgaga i cały czas czuję zapachy - chyba od tej zgagi, bo nic w domu nie pachnie 😣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry