Majka2022
Zaangażowana w BB
Na ogólne badania krwi, moczu, tsh.. ale moze będę je miała przed wizytąTrzymam kciukii czekamy na wieści ❤
Pobieraną krew na tą pappe (nie wiem czy dobrze pisze) czy na ogólne badania krwi??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na ogólne badania krwi, moczu, tsh.. ale moze będę je miała przed wizytąTrzymam kciukii czekamy na wieści ❤
Pobieraną krew na tą pappe (nie wiem czy dobrze pisze) czy na ogólne badania krwi??
Czy badania moczu trzeba robić na czczo? Ostatnio mi robili nie na czczo i byłam taka zdziwiona, że tak można, no ale dali pojemnik to poszłam do WC i zrobiłam, popołudnie byłoNa ogólne badania krwi, moczu, tsh.. ale moze będę je miała przed wizytą![]()
Lepiej robić na czczo, ale zależy o co chodzi. Np. infekcje czy zapalenie pęcherza, jeśli jest, wyjdzie też jak nie będziesz na czczo.Czy badania moczu trzeba robić na czczo? Ostatnio mi robili nie na czczo i byłam taka zdziwiona, że tak można, no ale dali pojemnik to poszłam do WC i zrobiłam, popołudnie było![]()
Badanie ogólne moczu po prostu widniało na skierowaniu. I wiem, że w czerwcu znowu będę miała do zrobienia, ale na wizytę jadę na 13:00 dopiero to nie bardzo brać swój mocz z rana, trochę długo.Lepiej robić na czczo, ale zależy o co chodzi. Np. infekcje czy zapalenie pęcherza, jeśli jest, wyjdzie też jak nie będziesz na czczo.
Ładnie wygląda, ale chyba bym się tym nie najadłaJa dziś nawet takie rarytaski w diecie mam, ja niestety na bezglutenowej i bezlaktozowej.... Twarożek, rukola, burski, sucharki, ciekawieale już widzę kaszę na obiad fujj
Mam jeszcze jakieś zdrowe ciastoŁadnie wygląda, ale chyba bym się tym nie najadła![]()
Też jesteśmy ciekawe i trzymamy kciukiJa właśnie czekam na wizytę jak zwykle jest obsuwa. Ciekawe czy maleństwo będziemy podglądać czy co.Głowa mnie nawala totalnie dziś.