xPaati
Zaciekawiona BB
Dzień dobry. Taką mentalność ludzi, żeby wszystkie sprawy załatwiać w poniedziałekDzień dobryja już na nogach, lecę zaraz do diagnostyki żeby się wepchnąć przed mohery, bo przecież w poniedziałek to będzie pogrom
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry. Taką mentalność ludzi, żeby wszystkie sprawy załatwiać w poniedziałekDzień dobryja już na nogach, lecę zaraz do diagnostyki żeby się wepchnąć przed mohery, bo przecież w poniedziałek to będzie pogrom
![]()
niestetyDzień dobry. Taką mentalność ludzi, żeby wszystkie sprawy załatwiać w poniedziałek![]()
hahah, ja już tez cisne!Dzień dobryja już na nogach, lecę zaraz do diagnostyki żeby się wepchnąć przed mohery, bo przecież w poniedziałek to będzie pogrom
![]()
a ja klasycznie 20 min przed otwarciemI dacie wiare - pusto. Nikogo w kolejce![]()
masakra, u nas 1 stopień na dworze. Jest zimno jak cholera, ciężko wystać. Oczywiście do poczekalni nie wpuszczają. Bo po co…a ja klasycznie 20 min przed otwarciem![]()
To normalne, skul się trochę do kichania.Zastanawiałam się czy Was o to pytać, ale dużo nas tu i każda ma jakieś doświadczenia to może znajdę odpowiedź. Już kolejny raz jak kichnę( tak mocniej) lub jakoś źle podniosę się z łóżka to łapie mnie dość mocno skurcz w podbrzuszu. Czy któraś z Was miała coś podobnego? Czy to może oznaczać coś złego?![]()