Kapozi
Fanka BB :)
Z perspektywy czasu nie było tak źleTo tak, jak jaPoczątkowo miał być 6-7 grudnia ale maluch rośnie jak na drożdżach
Jak Wasze samopoczucie kobietki? Pierwszy trymestr dał popalić, czy raczej bezproblemowo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z perspektywy czasu nie było tak źleTo tak, jak jaPoczątkowo miał być 6-7 grudnia ale maluch rośnie jak na drożdżach
Jak Wasze samopoczucie kobietki? Pierwszy trymestr dał popalić, czy raczej bezproblemowo?
jak ja Cię rozumiem , tylko mam tańszy zamiennik heparyny "neoparin" i brzuch boli po bokach a siniakiZ perspektywy czasu nie było tak źlezaczęło się od mega senności. Mogłam spać ciągle i wszędzie, ból piersi, mdłości, ale bez wymiotów. Do 9 tygodnia wypierałam chyba to że jestem w ciąży (balam się kolejnego poronienia) teraz w 13 tygodniu zostały już tylko bóle piersi i od czasu do czasu migrenowe bóle głowy. Najbardziej dokuczają mi zastrzyki z clexane. Brzuch cały siny
![]()
Na początku miałam neoparin, poprosiłam lekarza o clexane po miesiącu i powiem Ci, że przy tej ilości to chyba nie ma znaczenia co wkluwam. Każdy zastrzyk boli, nie chce wchodzic. Czuję że mam zrosty.jak ja Cię rozumiem , tylko mam tańszy zamiennik heparyny "neoparin" i brzuch boli po bokach a siniaki
Mi teraz mięśnie chyba do przodu poszły albo nie wiem bo mam gorzej z wbiciem igły![]()
masz mega wielki siniakNa początku miałam neoparin, poprosiłam lekarza o clexane po miesiącu i powiem Ci, że przy tej ilości to chyba nie ma znaczenia co wkluwam. Każdy zastrzyk boli, nie chce wchodzic. Czuję że mam zrosty.
Z tą sennością to mnie do tej pory trzyma, a już 16+3. Wczoraj już zmusiłam się, żeby nie spać w dzień, to dziś znowu była drzemka 2xZ perspektywy czasu nie było tak źlezaczęło się od mega senności. Mogłam spać ciągle i wszędzie, ból piersi, mdłości, ale bez wymiotów. Do 9 tygodnia wypierałam chyba to że jestem w ciąży (balam się kolejnego poronienia) teraz w 13 tygodniu zostały już tylko bóle piersi i od czasu do czasu migrenowe bóle głowy. Najbardziej dokuczają mi zastrzyki z clexane. Brzuch cały siny
![]()
z tymi zastrzykami jest masakra , teraz już każdy boliZ tą sennością to mnie do tej pory trzyma, a już 16+3. Wczoraj już zmusiłam się, żeby nie spać w dzień, to dziś znowu była drzemka 2xI to nie taka 10 minutowa power nap, tylko conajmniej godzina. Jestem przez to w wiecznym niedoczasie (ale na forum i tak jest czas
)
Masakra z tym siniakiem, strasznie Ci współczuję (i Tobie Agnesco też)Nic naprawdę nie da się z tym zrobić, żeby to trochę zniwelować?
nie, w 12+4Też robiłaś badanie w 11+4?
ja początkowo miałam na 4 grudnia, ale po prenatalnych lekarz zmienił o ten jeden dzień i teraz trzymamy się 03.12.To tak, jak jaPoczątkowo miał być 6-7 grudnia ale maluch rośnie jak na drożdżach
Lekarz mówił że mogę też w udo albo rękę. Boję się tylko tego, że po drugiej stronie brzucha też miałam takiego siniaka i zostala mi ponim szara plamka i to miejsce jest strasznie twarde. Boję się że sobie całe ciało posinie. Odrobinę lepiej jest w boczki. Mega boli. Ale robią się tylko kropkimasz mega wielki siniakmoże spróbuj do czasu zagojenia siniaków w udo ? Albo jeśli ktoś może Ci zrobić to w rękę ? Ja się właśnie zastanawiam czy już czas przejść na udo
![]()
Jak ja Ci zazdroszczę! U mnie mdłości nawet nie były aż takie straszne, porównując do tego, co czasem pisały dziewczyny, ale i tak dały w kość. Kompletny brak ochoty na jedzenie, a jednocześnie jak u Ciebie, ogromny apetyt/głód i ssanie w żołądku - dom wariatówAle zero mdlosci - za to przeogromny apetyt, dobrze, że ostatnio mam głównie fazę na owoce![]()