G
guest-1663450510
Gość
o ranyNa początku miałam neoparin, poprosiłam lekarza o clexane po miesiącu i powiem Ci, że przy tej ilości to chyba nie ma znaczenia co wkluwam. Każdy zastrzyk boli, nie chce wchodzic. Czuję że mam zrosty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o ranyNa początku miałam neoparin, poprosiłam lekarza o clexane po miesiącu i powiem Ci, że przy tej ilości to chyba nie ma znaczenia co wkluwam. Każdy zastrzyk boli, nie chce wchodzic. Czuję że mam zrosty.
mi się w udo nie robiły siniaki. Zawsze warto spróbowaćLekarz mówił że mogę też w udo albo rękę. Boję się tylko tego, że po drugiej stronie brzucha też miałam takiego siniaka i zostala mi ponim szara plamka i to miejsce jest strasznie twarde. Boję się że sobie całe ciało posinie. Odrobinę lepiej jest w boczki. Mega boli. Ale robią się tylko kropki
Jezu dziewczyny jak widzę te Wasze opisy i zdjęcia... To naprawdę Was podziwiam. Ja mam problem z cieniutką igiełką do wstrzykniecia insuliny penem... 3 dni mąż mi musiał wstrzykiwać bo nie byłam w stanie sama tego zrobić. Szczerze, gdybym musiała sama robić te zastrzyki, a z resztą gdybym je w ogóle musiała mieć to nie wiem czy byłabym gotowa tak poświęcić się dla dzieckami się w udo nie robiły siniaki. Zawsze warto spróbować
Co do ręki...raz mąż mi zrobił to bolało okropnie i siniak wielki jakby mnie bił.
Dziś chyba będę musiała się odważyć w udo
Co wieczór to mam taką panikę![]()
u mnie po 2 porodzie doszło do zakrzepicy w nodze , potem badania i wyszło że mam mutacje Vleiden (trombofilia) i przy każdym zajściu w ciążę muszę brać zastrzykio ranydziewczyny, na co są te zastrzyki? To że względu na poronienie w przeszłości?
byłabyś w stanie się poświęcić , uwierz mi . Potrafisz insulinę zaaplikować to i byś taki zastrzyk zaaplikowałaJezu dziewczyny jak widzę te Wasze opisy i zdjęcia... To naprawdę Was podziwiam. Ja mam problem z cieniutką igiełką do wstrzykniecia insuliny penem... 3 dni mąż mi musiał wstrzykiwać bo nie byłam w stanie sama tego zrobić. Szczerze, gdybym musiała sama robić te zastrzyki, a z resztą gdybym je w ogóle musiała mieć to nie wiem czy byłabym gotowa tak poświęcić się dla dzieckanaprawdę szacun...
Chyba na rozrzedzenie krwi. Przyznam że ja przyjmuje tyle leków z racji poronień, że nie pytałam nawet ginekologa co jest na co. Sukcesywnie schodzę z części leków, ale od początku ciąży brałam euthyrox, duphaston 3 razy dziennie, luteinę dopochwowo 2x, encorton, zastrzyki clexane, acard i witaminy. W pewnym momencie byłam już tak zamulona, że nie wiedzialam czy to zasługa ciazy czy lekow- ciągle spałam. W pracy chciało mi się płakać. Mam pracę siedzącą od 7 do 15, a od godziny 9 kładłam się na biurku i miałam ochotę płakać i spać. Po 1.5 tygodniu poszłam na zwolnienie i spałam prawie całe dnie. Teraz jest mi trochę żal, bo nie biorę już części leków, nie jestem taka senna i tęsknię za moimi sprawami w pracy, ale wiem że naczelnik mojego wydziału wystąpił już o zastępstwo za mnie. Więc niech ta osoba sobie spokojnie pracujeo ranydziewczyny, na co są te zastrzyki? To że względu na poronienie w przeszłości?
tak heparyna na rozrzedzenie krwiChyba na rozrzedzenie krwi. Przyznam że ja przyjmuje tyle leków z racji poronień, że nie pytałam nawet ginekologa co jest na co. Sukcesywnie schodzę z części leków, ale od początku ciąży brałam euthyrox, duphaston 3 razy dziennie, luteinę dopochwowo 2x, encorton, zastrzyki clexane, acard i witaminy. W pewnym momencie byłam już tak zamulona, że nie wiedzialam czy to zasługa ciazy czy lekow- ciągle spałam. W pracy chciało mi się płakać. Mam pracę siedzącą od 7 do 15, a od godziny 9 kładłam się na biurku i miałam ochotę płakać i spać. Po 1.5 tygodniu poszłam na zwolnienie i spałam prawie całe dnie. Teraz jest mi trochę żal, bo nie biorę już części leków, nie jestem taka senna i tęsknię za moimi sprawami w pracy, ale wiem że naczelnik mojego wydziału wystąpił już o zastępstwo za mnie. Więc niech ta osoba sobie spokojnie pracuje![]()
Też tak uważam. Mój cykl był stymulowany. Brałam 18 zastrzykow w tylek. Igła cała ok. 5 cm. Ani przez chwilę nie miałam wątpliwości, mimo że po kilku bolało jak cholernabyłabyś w stanie się poświęcić , uwierz mi . Potrafisz insulinę zaaplikować to i byś taki zastrzyk zaaplikowała![]()
ale naraz 18 zastrzyków ?Też tak uważam. Mój cykl był stymulowany. Brałam 18 zastrzykow w tylek. Igła cała ok. 5 cm. Ani przez chwilę nie miałam wątpliwości, mimo że po kilku bolało jak cholerna
Nieeale naraz 18 zastrzyków ?![]()