pannadarianna
Fanka BB :)
czyli zrób w środędlatego teraz nie wiem,czy odczekać 48 h i zrobić w tym co dziś robiłam,czy zrobić jutro w tym co robiłam w sobotę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli zrób w środędlatego teraz nie wiem,czy odczekać 48 h i zrobić w tym co dziś robiłam,czy zrobić jutro w tym co robiłam w sobotę![]()
już tak się zdenerwowałam,siedzę i przeszukuje internet,sama się nakręcam. Dobrze,że chociaż jest to forum bo chyba bym zwariowałaczyli zrób w środęw tym co dziś robilas
Możesz zrobić w tym co robiłaś w sobotę i porównasz wyniki czy urosładlatego teraz nie wiem,czy odczekać 48 h i zrobić w tym co dziś robiłam,czy zrobić jutro w tym co robiłam w sobotę
Chyba mnie pokarało. Miałam ochotę na coś z maka no i wjechał Burger po robocie i teraz chyba mam ochotę umrzeć. Boli mnie żołądek i brzuch i generalnie musiałabym się brzydko wyrazić jak sytuacja się aktualnie miewa![]()
Ja też, jestem głodna ale nic nie wygląda apetycznie. Aktualnie ratuję się słonymi paluszkamiJa sama nie wiem co bym zjadła, niby jestem głodna, ale nie zjadam wszystkiego...
Pierwszą wizytę mam w czwartek i chyba zwariuje![]()