wiktoria708
Fanka BB :)
Widziałam ze orientacyjnie mamy ten sam termin poroduJa też, jestem głodna ale nic nie wygląda apetycznie. Aktualnie ratuję się słonymi paluszkami![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widziałam ze orientacyjnie mamy ten sam termin poroduJa też, jestem głodna ale nic nie wygląda apetycznie. Aktualnie ratuję się słonymi paluszkami![]()
Faktycznie!Widziałam ze orientacyjnie mamy ten sam termin poroduja obawiam się ze w czwartek nie będzie jeszcze zbyt wiele widać na usg
![]()
Faktycznie!Nawet ostatnią @ i test miałyśmy dokładnie w ten sam dzień
Jaki to będzie dzień ciąży u Ciebie w czwartek? Ja mam usg dzień po Tobie (6+3) i MUSI KONIECZNIE coś już być!
Jeśli dobrze to liczę, to będzie właśnie (6+2) w czwartekFaktycznie!Nawet ostatnią @ i test miałyśmy dokładnie w ten sam dzień
Jaki to będzie dzień ciąży u Ciebie w czwartek? Ja mam usg dzień po Tobie (6+3) i MUSI KONIECZNIE coś już być!
![]()
nie mogę się już doczekać. O ciąży wie tylko mój mąż, bo jeszcze się wstrzymaliśmy z powiadomieniem kogokolwiek ale już się nierciepliwe żeby się w końcu komuś wygadać
między innymi właśnie dlatego znalazłam się na tym forum, aby nie oszaleć. Jeśli wszystko na usg będzie Ok, to myśle żeby ucieszyć rodzinkę w święta ale się waham
![]()
Jeśli dobrze to liczę, to będzie właśnie (6+2) w czwarteknie mogę się już doczekać. O ciąży wie tylko mój mąż, bo jeszcze się wstrzymaliśmy z powiadomieniem kogokolwiek ale już się nierciepliwe żeby się w końcu komuś wygadać
między innymi właśnie dlatego znalazłam się na tym forum, aby nie oszaleć. Jeśli wszystko na usg będzie Ok, to myśle żeby ucieszyć rodzinkę w święta ale się waham
![]()
No nie, mam wrażenie, że czytam o sobie! Też 5 lat z mężem (tyle tylko, że nie od ślubu a od zamieszkania razem), te same obawy związane z pracą i brak odpowiedniego momentu i też udało się za pierwszym razemTo moja pierwsza i miałam dokładnie tak samo jak Ty, tez do końca nie wiedzialam co i jak ale czekaliśmy aż 5 lat od ślubu i już mi się to czekanie znudziłoPoczątkowo obawiałam się pracy ale w moim zawodzie nigdy nie będzie odpowiedniego momentu…i tak się udało (mam nadzieje) za pierwszym razem planowania
![]()
Hahah ale numer!No nie, mam wrażenie, że czytam o sobie! Też 5 lat z mężem (tyle tylko, że nie od ślubu a od zamieszkania razem), te same obawy związane z pracą i brak odpowiedniego momentu i też udało się za pierwszym razemNo to teraz jeśli u Ciebie wyjdzie na usg wszystko w porządku (a wyjdzie na pewno) to ja też już będę spokojna
![]()
trzymam kciuki, będzie dobrzeO rany dziewczyny ale mam stres przed dzisiejsza wizytażeby tylko było wszystko ok
![]()