Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży miałam bardzo dużo śluzu i całkiem inne uczucie a teraz właśnie praktycznie sucho, raz na jakiś czas pojawi się śluzDziewczyny a powiedzcie mi , może to głupie bo każda ma indywidualnie , ale jak u was że śluzem ?
Ja już zaś panikuje bo chwilami susza jak na pustyni a chwilę znów trochę sluzu jest![]()
No właśnie ja też w 3 ciążach aż mnie zalewało , przy 4 (tej co straciłam) praktycznie wcale i raz mnie zalało a w tej jest znów dziwnie raz jest raz nie ma i okropnie mnie to stresujeW pierwszej ciąży miałam bardzo dużo śluzu i całkiem inne uczucie a teraz właśnie praktycznie sucho, raz na jakiś czas pojawi się śluz
ja mam takie odkąd urodziło mi się 1 dziecko. Podobne nachodzą mnie gdy lecę sama samolotem, lub w daleką podróż samochodem. W poprzedniej ciąży poinformowałam męża co ma zrobić jeśli umrę. Tak więc witaj w klubie, myślę, że każda miewa takie myśli. To się nazywa odpowiedzialność.Mam dziś gorszy nastrój. Wiem że to głupie .. czuje się staro , mam 27 lat. Dostałam jakiegoś lęku że jak coś się stanie przy porodzie albo że nie zdążę wychować dzieci.. rany.. laski nie poznaje swoich myśli
U mnie niby jest trochę np na papierze po wizycie w toalecie ale w czasie seksu już susza totalna mimo że czuje się ok…Dziewczyny a powiedzcie mi , może to głupie bo każda ma indywidualnie , ale jak u was że śluzem ?
Ja już zaś panikuje bo chwilami susza jak na pustyni a chwilę znów trochę sluzu jest![]()
daj znaćJa juz czekam na wizytę. Jestem okrutnie zestresowana. Dodatkowo tesciowa wydzwania do mnie jak wściekła malpa bo nie wie gdzie jestem a coś Chce, a ja nie umiem kłamać więc nie odbieram
ja tez w tym roku mam 27Mam dziś gorszy nastrój. Wiem że to głupie .. czuje się staro , mam 27 lat. Dostałam jakiegoś lęku że jak coś się stanie przy porodzie albo że nie zdążę wychować dzieci.. rany.. laski nie poznaje swoich myśli
mam baaardzo dużo śluzu takiego wodnistego, czuje momentami ze aż płynęDziewczyny a powiedzcie mi , może to głupie bo każda ma indywidualnie , ale jak u was że śluzem ?