G
guest-1677526072
Gość
A nie wiem tylko pani doktor powiedziała że śliczny zarodek jest i serduszko bije pięknie jak to usłyszałam to nie pytałam więcejA jaki duzy?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie wiem tylko pani doktor powiedziała że śliczny zarodek jest i serduszko bije pięknie jak to usłyszałam to nie pytałam więcejA jaki duzy?![]()
cudownieA nie wiem tylko pani doktor powiedziała że śliczny zarodek jest i serduszko bije pięknie jak to usłyszałam to nie pytałam więcejna zdjęciu USG pewno pisze poprzednio dałam zdjęcie
![]()
Będzie dobrze trzymam kciuki !Hej tak w ogóle
Ja właśnie wykupiłam betę i progesteron do mierzenia na jutro rano. Bardzo się stresuje. Prosze trzymajcie kciuki za prawidłowy przyrost
Z nowości u mnie to bardzo nabrzmiały biust no i pobolewa mnie podbrzusze co powoduje u mnie momentalny stres. Tak się zaczynało moje poronienie. Ale wierze ze będzie cudnie![]()
Będzie dobrze trzymam kciuki !
O rany
Musi byćsamopoczucie mam coraz gorsze wiec na pewno beta rosnie
dziś mdłości jak cholera a po spacerze z psem spałam 4h. W ciągu dnia. Jak nigdy
![]()
Powiedzcie mi czy duphaston jest za darmo w ciąży ? Czy tylko luteina ?
Bo coś lekarka mówiła że leki za darmo a na recepcie mam na 100%
a luteinę miałam za darmo![]()
Dobra już wiem szukałam i znalazłam dziękiTylko luteina. Jak wpiszesz w google darmowe leki w ciąży to wyskoczy Ci konkretna lista