PsychoPatka91
Fanka BB :)
Dziewczyny, pytanie do was. Czy któraś z was również walczy z biegunka? W poprzedniej ciąży męczyła mnie biegunka od samego początku. I teraz znów to samo... Jakieś pomysły, czy domowe sposoby? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gdansk!wow, czwóreczka, ale zazdroszczę takiej gromadki <3 będzie pięknie, poradzisz sobie, a obawy są zawsze![]()
Ja tez ŚląskJa jestem ze Śląska ! Ruda Śląska
Ja mam na zmianę. Raz zaparcia raz biegunkaDziewczyny, pytanie do was. Czy któraś z was również walczy z biegunka? W poprzedniej ciąży męczyła mnie biegunka od samego początku. I teraz znów to samo... Jakieś pomysły, czy domowe sposoby?![]()
A w którym tyg jesteś? Moja wczesniejsza ciąża zakończyła się w 18tyg, wody mi odeszły i przez ten cały czas męczyła mnie biegunkaJa mam na zmianę. Raz zaparcia raz biegunka![]()
KrakówDziewczyny a skąd jesteście? Ciekawa jestem czy któraś mieszka blisko nas. Ja mieszkam pod Warszawą, na zachód.
Hej, poznałaś przyczynę? U mnie podobnie ale w 19tc.A w którym tyg jesteś? Moja wczesniejsza ciąża zakończyła się w 18tyg, wody mi odeszły i przez ten cały czas męczyła mnie biegunka