No Wlasnie ja mam nieregularne cykle i nie wiem kiedy dokladnie byla owulacjakiedyś znalazłam taką tabelkę (załącznik). Oceń ile dni jesteś mniej więcej po owulacji i zerknij, czy się mieścisz w widełkach.
Ale wynik fajny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No Wlasnie ja mam nieregularne cykle i nie wiem kiedy dokladnie byla owulacjakiedyś znalazłam taką tabelkę (załącznik). Oceń ile dni jesteś mniej więcej po owulacji i zerknij, czy się mieścisz w widełkach.
Ale wynik fajny![]()
mam te same mutacje co Ty w heterozygocie. Jestem po 5biochemach i cp. Teraz jestem na acardzie i heparyna od pozytywnego testuHej! Również nieśmiało się przywitam jednak troszkę na chłodno. Nie dociera to do mnie. Dokładnie rok temu Miałam poronienie zatrzymane w 9tc. Po badaniach wyszły mi mutacje PAI i MTHR heterozygotyczne. I wczoraj zobaczyłam dwie kreski, nie mam żadnych objawów. I czekam na info od ginekolog kiedy pierwsza wizyta![]()
Byłam tu na grupach ale jakis miesiac temu dałam sobie spokój i nie czytałam. Może temu dla mnie to taki szok?
Trzymam za wszystkie kciuki, bo jakby nie było te pierwsze 3 miesiące najwazniejsze i wiem, ze rok temu nie miałam takiej świadomości jaka mam teraz..
ja również mam pai i jedno mthfr hetero. Od poniedziałku heparyna, acard od owulacji. Badałaś poziom homocysteiny? Jej wynik jest całkiem istotny przy tych mutacjach. Ja musiałam się natrudzić żeby spadła.mam te same mutacje co Ty w heterozygocie. Jestem po 5biochemach i cp. Teraz jestem na acardzie i heparyna od pozytywnego testu
Gratulacje !Cześć dziewczyny. U mnie słaba kreska 3 dni temu, a wczoraj beta 41. Tak więc to sam początek. Termin z moich wyliczeń to 9 grudnia.
tak, mialam wysoki, ale teraz jest prawie w normie. Biore caly czas metylowe witaminy. Robilas sobie już kiedyś zastrzyki z heparyny?ja również mam pai i jedno mthfr hetero. Od poniedziałku heparyna, acard od owulacji. Badałaś poziom homocysteiny? Jej wynik jest całkiem istotny przy tych mutacjach. Ja musiałam się natrudzić żeby spadła.
dzięki. Jeszcze nie mogę uwierzyć, bo dopiero co byłam na grudniowkach 2020. Nie pamietam tylko czy na tym forum, bo potem przyniosłyśmy się na fb.Gratulacje !![]()
To ja mam synka z października 2020dzięki. Jeszcze nie mogę uwierzyć, bo dopiero co byłam na grudniowkach 2020. Nie pamietam tylko czy na tym forum, bo potem przyniosłyśmy się na fb.
ja brałam b-complex z metylowanymi witaminami i ciągle miałam wynik 10. Dopiero dodatkowa suplementacja choliną i myo-inozytolem pomogła mi zejść na 7,9.tak, mialam wysoki, ale teraz jest prawie w normie. Biore caly czas metylowe witaminy. Robilas sobie już kiedyś zastrzyki z heparyny?