Mi wyszły do tej pory takie dwa małe krwiaczki w miejscach wkłucia ale już znikają, siniaki nie. Może bierzesz też acard? Wiem że on powoduje siniaki też czasem.wam też takie siniaki czasem wychodzą ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wyszły do tej pory takie dwa małe krwiaczki w miejscach wkłucia ale już znikają, siniaki nie. Może bierzesz też acard? Wiem że on powoduje siniaki też czasem.wam też takie siniaki czasem wychodzą ?
@PsychoPatka91 zrobisz listę? Ja 6.05 na 13:30Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Kto jutro wizytuje!
Mi już wychodzą bokiemCzy można przedawkować cukierki z imbirem?![]()
Hejka byłaś już na wizycie.? Pamiętam że miałaś iść chyba 25.04 .?wszystko wynika z troskijasne, ja mówię na swoim przykładzie pierwszy trymestr to był stres czy jest serduszko, czy nie przestało bic, czy nadal bije, czy jest przyrost . Później już jest większa ekscytacja przed usg ze wkoncu zobaczymy maleństwo i ten najgorszy stres odchodzi. Ale tutaj jesteśmy po to, aby się wspierać, wiec poprostu trzeba się uspokajać na wzajem
![]()
hej tak, byłam dzisiaj. Kilka komentarzy wyzej, napisałam „efekt” wizytyHejka byłaś już na wizycie.? Pamiętam że miałaś iść chyba 25.04 .?
jaTrzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Kto jutro wizytuje!
zmartwię Cię, ale mi na pewnym etapie w poprzedniej ciąży nie pomagało nic. Obiecywali, że przejdzie po 1 trym., a przeszło dopiero po jakimś 16 tyg. Z plusów, to nie przytyłam przez ten okres nic. Strasznie Ci współczuję, bo to okropna męka.Mi już wychodzą bokiemnie wiem już co robić . Jest mi tak niedobrze, źle, nie jem nic praktycznie bo boje się że zaraz wszystko wrócić spowrotem jak patrzę na imbir to jest jeszcze gorzej bo już tylko z tymi nudnościami i wymiotami mi się kojarzy . Muszę we wtorek poprosić swoją lekarkę żeby mi coś przepisała na to . Co wam pomagało oprócz imbiru, coli, sucharów przed wstaniem z łóżka ( to nie działa ) .? Muszę jakoś dotrwać do wizyty
![]()
a miałaś iść ze mną 25hej tak, byłam dzisiaj. Kilka komentarzy wyzej, napisałam „efekt” wizyty![]()
a poważnie, to cieszę się, że wszystko dobrze.hej tak, byłam dzisiaj. Kilka komentarzy wyzej, napisałam „efekt” wizyty![]()
Oczywiście@PsychoPatka91 zrobisz listę? Ja 6.05 na 13:30