Mamafasolki
Fanka BB :)
Zobaczysz , musisz czekaćNie bardzo. Mierzyłam w tym cyklu temperature I wyszły 3 dni opóźnienia tylkoja wiem ze temperatura nie da 100proc pewności ale jednak nie ma się co łudzić myślę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczysz , musisz czekaćNie bardzo. Mierzyłam w tym cyklu temperature I wyszły 3 dni opóźnienia tylkoja wiem ze temperatura nie da 100proc pewności ale jednak nie ma się co łudzić myślę
A to który tydzień u Ciebie?Jutro idę na badania - TSH, morfologia, może nawet zrobię betę. Brzuch mam jakbym była w 12 tygodniuczuję się fatalnie ( a to mnie cieszy
). Mąż dziś szedł szukać ginger ale. Babka w sklepie - co zachcianki?
A to mi pomagało na mdłości. Żywię się ciastkami owsianymi i wszystkim co jest kwaśne
z kawą się poddaję (robię i wylewam). Drzemka po południu taki standardzik
W przyszłym tygodniu mam delegację i nie wiem, jak ogarnąć - teoretycznie mam być na nogach od 4, podróż pociągiem i do wieczora. Myślę, żeby napisać do hotelu czy mogę wcześniej przyjśći się wyspać
bo mam wolne od 12 do 14
A u Ciebie?
5 +1-2A to który tydzień u Ciebie?![]()
Mimo wszystko trzymam kciuki bardzoNie bardzo. Mierzyłam w tym cyklu temperature I wyszły 3 dni opóźnienia tylkoja wiem ze temperatura nie da 100proc pewności ale jednak nie ma się co łudzić myślę
Wow a jak było pod koniec?5 +1-2
Ale w pierwszym ciąży też tak miałam - pamiętam, że jeszcze przed albo zaraz po wizycie serduszkowej biegłam do autobusu i ludzie mi miejsce ustępowalitaka piłeczka była. Na prenatalnych już w spodniach ciążowych
![]()
imbir. W lidlu są tez fajne napije imbirowe, mi trochę pomagały. Ja też mam mdłości, ale u nas jakiś wirus żołądkowy od pon. w rodzinie i może przez to.Dzień dobry dziewczynyOd rana mam okropne mdłości. Co polecacie ?
trochę głupoty gada lekarka. Poronienia wczesne są bardzo częste i biorą się w głównej mierze z wad zarodków, więc nie ma to kompletnie wpływu na kolejne ciąże. W 1 połowie ciąży de facto czynniki zewnętrzne w pracy nie za bardzo mają na ciąże wpływ (chyba że któraś pracuje jako pilot myśliwca). Stres także nie..
Wybiegam już w przyszłość myślami i zastanawiam się co powie moja Pani doktor, zawsze mi powtarzała, że ciąża po poronieniu jest uznawana za ciąże wysokiego ryzyka i najlepiej od razu iść na zwolnienie. Trochę się boje, że da mi zwolnienie, a nam nie wyjdzie i bede musiała wrócić do pracy, a to będzie dla mnie mega krępujące.. ale to chyba bezpieczniejsza i lepsza opcja niż późniejsze obwinianie się, że coś zrobiłam nie tak
Jak Wy podchodzicie do tematu zwolnień w tak wczesnej ciąży?