Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od 3 tygodni bardzo słabo śpię i mam kilka pobudek w nocy, a od 5 to już wgl jestem wyspana. Nigdy tak nie miałamJa dzisiaj powtórzyłam betę chce sprawdzić czy prawidłowo przyrosła. Dziewczyny czy Wy też budzicie się w nocy ? Codziennie między 2 a 3 się budzę poleżę 15 minut i zasypiam. Czy to normalne?
ja jestem śpiochem. Zawsze spóźniona do pracy . A teraz wstaje bez budzika przed czasem i w nocy pobudki. Ale o 21 już padam spać.Ja od 3 tygodni bardzo słabo śpię i mam kilka pobudek w nocy, a od 5 to już wgl jestem wyspana. Nigdy tak nie miałam![]()
Pierwsza@Blondynka w sieci , przypomnij mi to twoja pierwsza wizyta będzie?
To mam to samoja jestem śpiochem. Zawsze spóźniona do pracy . A teraz wstaje bez budzika przed czasem i w nocy pobudki. Ale o 21 już padam spać.
trzymam kciukiPierwszai mam cicha nadzieje zobaczyć już małego Kropka z serduszkiem
![]()
dołączam sięTo mam to samoa w dzień jak się rozziewam to końca nie widać, nawet drzemka wpadnie
![]()