Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Melduje się po wizycie
Jest Mały klusek i maleńkie serduszko
serduszko 116 uderzeń, wszystko idealnie. Ciąża o kilka dni starsza, z terminu ostatniej miesiączki termin 14.12.2022, a z usg 11.04.2022 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brak słówDziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku!
U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistneczuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!!
To była pierwsza ciąża
Trzymam za Was kciuki, dbajcie o siebie![]()
strasznie mi przykro, doświadczyłam 3 strat i dokładnie pamiętam co to za ból. Trzymaj sięDziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku!
U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistneczuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!!
To była pierwsza ciąża
Ogromnie mi przykro kochanaDziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku!
To była pierwsza ciąża
myślę, że nie masz się, co stresować, bo napisałaś, że zarodek pięknie rośnie. U mnie przy niskim tętnie praktycznie nie rósł. U Ciebie się na pewno rozkręci.Oczywiście już się zestresowałam, że tętno trochę niskie, ale lekarz powiedział, że wszystko powyżej 100, a poniżej 150 jest bardzo dobrze. Co myślicie?
A jakie to było niskie tętno u Ciebie. Teoretycznie 6+2, ale według lekarza kilka dni starsza ciąża.myślę, że nie masz się, co stresować, bo napisałaś, że zarodek pięknie rośnie. U mnie przy niskim tętnie praktycznie nie rósł. U Ciebie się na pewno rozkręci.Przypomnij który to tydz/dzień?
W 6 tyg serduszko się dopiero rozkręca, więc jeśli zarodek rośnie ładnie, to serio nie masz się co przejmowaćA jakie to było niskie tętno u Ciebie. Teoretycznie 6+2, ale według lekarza kilka dni starsza ciąża.
Kurcze to mam nadzieje, że na kolejnej wizycie będzie wszystko dobrze. A kolejna wizyta dopiero 20.05W 6 tyg serduszko się dopiero rozkręca, więc jeśli zarodek rośnie ładnie, to serio nie masz się co przejmować
akurat jestem na bieżąco, bo przed dzisiejszą wizytą porównywałam stare zdjęcia usg. W poprzedniej ciąży było tętno 112,113 ale w 6+4 zarodek wyglądał na 6+0, w 7+1 na 6+3 (wtedy w ciągu 4 dni urósł 1mm). Za tydzień crl odpowiadał 6+5, a kolejna wizyta była bez serduszka. W badaniach genetycznych wykryto trisomię 16.
Zobaczysz, że na kolejnej wizycie wszystko będzie ok, a serce będzie biło jak dzwonKurcze to mam nadzieje, że na kolejnej wizycie będzie wszystko dobrze. A kolejna wizyta dopiero 20.05![]()