Aniaaa_022
Fanka BB :)
Hej
czytam Was od dawna. Wczoraj robiłam test. Termin wypada na Sylwestra 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie wczoraj, aż trzęsło. Ale nie wiem czy to po spacerze czy już tak będzieDziewczyny wam też jest wieczorem zawsze tak zimno![]()
Ja jestem w 9 i tez od dwóch dni spokój z Mdłościami. Ale ja to się akurat cieszęDrugi dzień, kiedy nie mam rano mdłości... i wyobraźnia działa... Możliwe, że były przez trochę więcej niż tydzień i finisz?
Weszłam w 8 tydz. - czytałam, że pomiędzy 8 a 9 są nasilone - a tu nic...
Z drugiej strony nadal mi słabo, ciężko, brak siły i energii na nic...
Czekam...
Tak bardzo chciałabym wiedzieć, co dzieje się w środku ♡
Miłej, słonecznej soboty Wam życzę![]()
a daj spokój. Ja co 10 minut chodzę siku, ale jeszcze w przerwach chodzę sprawdzić czy, aby nie plamię. Każde ukłucie jest dla mnie jak grunt osuwajacy się z pod nógEch.... Miałam nie świrować a jednak cały czas czuję obawy i myślę czy wszystko jest ok. Znacie to że jak są objawy to się kombinuje czy to dobrze że coś boli, kuje a jak nic nie dolega to jeszcze gorzej bo się zastanawiamy czy maleństwo się rozwijanormalnie nie da rady dogodzić ciężarnej.
Też tak mam i powiem szczerze że w poprzednich ciążach tak nie panikowalam jak terazEch.... Miałam nie świrować a jednak cały czas czuję obawy i myślę czy wszystko jest ok. Znacie to że jak są objawy to się kombinuje czy to dobrze że coś boli, kuje a jak nic nie dolega to jeszcze gorzej bo się zastanawiamy czy maleństwo się rozwijanormalnie nie da rady dogodzić ciężarnej.
Choćbym o sobie czytałaa daj spokój. Ja co 10 minut chodzę siku, ale jeszcze w przerwach chodzę sprawdzić czy, aby nie plamię. Każde ukłucie jest dla mnie jak grunt osuwajacy się z pod nógbolą piersi źle, nie bolą jeszcze gorzej. . .
Ale co to znaczy brudzixie ?Hej dziewczyny. Mam takie nietypowe pytanie z rana bo zaraz mnie szlag trafi
Dla tych co przyjmują luteinę dopochwowo - tez tak strasznie brudzicie po aplikacji? Przecież to jakas masakra