Carolina123
Fanka BB :)
ja tam miałam w 20-24 dniu cyklu, obstawiam że organizm nie miał zapotrzebowania na progesteron i wypadało. Teraz jakby mniej wylatuje .nie. Ta tabletka jakby się rozpuszcza i wszystko „wypada”![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam miałam w 20-24 dniu cyklu, obstawiam że organizm nie miał zapotrzebowania na progesteron i wypadało. Teraz jakby mniej wylatuje .nie. Ta tabletka jakby się rozpuszcza i wszystko „wypada”![]()
nie właśnie. Głębiej już się nie da. Aplikator nie sięga. Poza tym mam nadzieje ze co się ma wchłonąć to się wchłonieMoże za płytko wkładasz ?
o i już mi lepiejTo chyba tak ma być, co ma się wchłonąć to się już wchłonęłoTez tak mam
![]()
dzieki za odpowiedzMam tak samo, raz więcej raz mniej. Ale wydaje mi się, że to normalne![]()
Hej dziewczyny. Mam takie nietypowe pytanie z rana bo zaraz mnie szlag trafi
Dla tych co przyjmują luteinę dopochwowo - tez tak strasznie brudzicie po aplikacji? Przecież to jakas masakra
No to nie ma czym się martwićIdzie się przyzwyczaić. Poprzednia ciążę co 35 tygodnia przyjmowałam luteinę.
Oknie właśnie. Głębiej już się nie da. Aplikator nie sięga. Poza tym mam nadzieje ze co się ma wchłonąć to się wchłonie![]()
Myślicie, ze w środę już będzie widać zarodek? Czy jest jakiś poziom bety od którego widać? Mam trochę stresa aby nie było pusto….U mnie wszystkie wy
Bardzo ładny przyrost![]()
kiedy miałaś termin miesiączki?Myślicie, ze w środę już będzie widać zarodek? Czy jest jakiś poziom bety od którego widać? Mam trochę stresa aby nie było pusto….
Tak, fatalnie brudzi… ja do tego mam po luteinie duszności delikatne. W badaniu mam dosyć wysoko proga -40, a lekarz i tak kazał brać.zeHej dziewczyny. Mam takie nietypowe pytanie z rana bo zaraz mnie szlag trafi
Dla tych co przyjmują luteinę dopochwowo - tez tak strasznie brudzicie po aplikacji? Przecież to jakas masakra