Edka88
Fanka BB :)
Aaaa. Dobra, czekam na inne jeszcze wynikiMasz dodatni, ale ten wynik się interpretuje z innymi wskaźnikami. Z tego co wiem sam dodatni antykoagulant o niczym nie świadczy.
Tych badań mam od groma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaa. Dobra, czekam na inne jeszcze wynikiMasz dodatni, ale ten wynik się interpretuje z innymi wskaźnikami. Z tego co wiem sam dodatni antykoagulant o niczym nie świadczy.
Ojej to duże dawki ja mam duphaston 2x1Szczerzę to nie wiem.. Ja biorę duphostan 3x1 i luteinę 2x2. Progesteron na początku miałam 24 później spadł mi do 16 i dlatego przepisano mi leki
I pewnie dlatego boli mnie żołądekOjej to duże dawki ja mam duphaston 2x1
Nie bo muszę kupić więc dziś po południu zrobię, ten wczorajszy też robilam ok 17Powtarzałaś test?![]()
luteina naturalny progeateron zostanie wykazana podczas badania progesteronu, duphaston to syntetyk i podczas badań nie zostanie wykazany.A czym różni się luteina od duphastonu?
to ciekawe, ja mam duphaston tez 2x1 luteinę 2x2 i w zasadzie nie czuje różnicy… myślisz ze to na pewno dlatego boli Cię żołądek?Szczerzę to nie wiem.. Ja biorę duphostan 3x1 i luteinę 2x2. Progesteron na początku miałam 24 później spadł mi do 16 i dlatego przepisano mi leki
ja też .Ojej to duże dawki ja mam duphaston 2x1
tam ja mam luteinę 2x1.ja też .