reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Jeśli ma Cię to uspokoić to czemu nie ?
Ja już czekam właśnie na wizytę a ona dopiero w środę wieczorem ...po 2 tyg ale powiem ci że lekarka mówiła że kolejna już będzie za miesiąc 😣 nie wiem czy też dam radę wytrzymać 😂 choć będę się już też zapisywać na prenatalne
Dziewczynki, w którym tygodniu się umówić na prenatalne jeśli tydzień ciąży nie będzie się zgadzał z tym z USG .? 🙄

reklama
Jeśli ma Cię to uspokoić to czemu nie ?
Ja już czekam właśnie na wizytę a ona dopiero w środę wieczorem ...po 2 tyg ale powiem ci że lekarka mówiła że kolejna już będzie za miesiąc 😣 nie wiem czy też dam radę wytrzymać 😂 choć będę się już też zapisywać na prenatalne
Mam podobnie, wizyta jutro, a kolejna za miesiąc. Wykończę się z niepokoju, tyle, że mój lekarz za dwa tygodnie nie ma już wolnych miejsc... musiałabym iść jednorazowo do innego... czy nie będzie to "głupie"...

Mnie lekarz powiedział, żeby umawiać się według daty ostatniej miesiączki. A u mnie właśnie jest rozbieżność bo Kropek jest troszkę większy :)
U mnie pewnie będzie na odwrót . Że groszek będzie mniejszy niż z OM 😊 . Ale zobaczymy już mi się tak dłuży do tego wtorku żeby się dowiedzieć czy wszystko jest ok . Trochę jestem zmieszana bo przez półtora tygodnia męczyły mnie okropne mdłości i wymioty i bóle żołądka a od 2 dni jest spokój wsumie dla mnie lepiej bo mogę wkoncu coś zjeść ale tak nagle się to uspokoiło a resztę objawów mam nadal więc 🙄 eh

U mnie pewnie będzie na odwrót . Że groszek będzie mniejszy niż z OM 😊 . Ale zobaczymy już mi się tak dłuży do tego wtorku żeby się dowiedzieć czy wszystko jest ok . Trochę jestem zmieszana bo przez półtora tygodnia męczyły mnie okropne mdłości i wymioty i bóle żołądka a od 2 dni jest spokój wsumie dla mnie lepiej bo mogę wkoncu coś zjeść ale tak nagle się to uspokoiło a resztę objawów mam nadal więc 🙄 eh
U mnie dziś też bez mdłości a 2 dni temu leżałam i wymiotowałam 😣 jeśli są inne objawy to ciesz się że nie ma wymiotów i mdłości 🙂

Mam podobnie, wizyta jutro, a kolejna za miesiąc. Wykończę się z niepokoju, tyle, że mój lekarz za dwa tygodnie nie ma już wolnych miejsc... musiałabym iść jednorazowo do innego... czy nie będzie to "głupie"...
Czy ja wiem , moja znajoma chodziła do wielu gin i to aż tak dziwne nie było bo się martwiła czy wszystko ok 🙂

Aż się boję tego 😱

Nawet nie wiedziałam o takim 🙈 zaraz będę googlowac 😁

Ja mam 7+4 i nie mam do tej mdłosci 🤷🏻‍♀️ ale jeszcze się nie cieszę z tego powodu, bo już widziałam wiadomości, że zaczęło się w 8..9.. 10... I trwało dłużej niż do końca pierwszego trymestru 🙈 a z babelkiem już po 2 usg i wszystko jest w porządku ❤️

Cały dzień przeleżałam łóżku... Po południu poszłam na krótki spacer z koleżanką i jak wróciłam do domu to czułam ból w prawym pośladku.. Drugi raz mam już tak po spacerze i mnie to nie pokoi już 🤔

O maaaaaatko! Współczuję tej sytuacji! Ja się boję wybiegów i innych psów, jak idzie jakiś duży wprost na mnie to mojego małego 7 kilowego kundelka biorę na ręce, bo się boję że go hapsnie 😭 i zawsze idąc w głowie układam sobie plan ucieczki gdyby zaatakowal nas jakiś pies, ale w sumie częściej myślę o lisach i dzikach, gdzie ucieknę, albo gdzie piesia postawie, żeby nic mu nie zrobiło nic. Ktoś też tak ma? 🤣

Cudowne wieści ❤️❤️❤️
Hej!!!! Psi wariaci łączmy się!!! 🤪 Ja się boje o mojego 35 kg pieska bo on trochę zaczyna afery ale zawsze jest są smyczy. Kiedyś w parku szedł husky sam więc mojego do toytoya wsadziłam i czekałam aż husky mnie minie😁

reklama
Powiedzcie mi jak to jest z tym obliczaniem wg OM bo zwykle moje cykle trwają 34 dni a moja gin obliczyła mi termin wg OM że mam na 26.11 a mnie wychodzi o tydzień później i co wizyta mówi że ciąża jest o tydzień młodsza ....
Ja nawet jej na ostatniej wizycie powiedziałam że wiem kiedy było ten tegest i nie ma możliwości prędzej 😂
Dodam tylko że w kalkulatorze jak wpisuje OM i ile dni cyklu to wypada mi 2 lub 3 grudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry