panna_anna
Fanka BB :)
Na czas nieokreślony następna, ale niestety chodzę do biura 3 x w tygodniu, także pewnie mnie pożegnają.Powiedz po przedłużeniu... Na ile dostaniesz kolejna? Rok? Chyba że chodzisz do pracy więc ciężko będzie ukryć ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na czas nieokreślony następna, ale niestety chodzę do biura 3 x w tygodniu, także pewnie mnie pożegnają.Powiedz po przedłużeniu... Na ile dostaniesz kolejna? Rok? Chyba że chodzisz do pracy więc ciężko będzie ukryć ..
Pamiętaj żeby powiedzieć dopiero w 12 tyg, wtedy muszą do porodu przedłużyćNa czas nieokreślony następna, ale niestety chodzę do biura 3 x w tygodniu, także pewnie mnie pożegnają.
A to nie jest tak, ze jeśli teraz wzięłabys L4 to jesteś chroniona do czasu porodu?Na czas nieokreślony następna, ale niestety chodzę do biura 3 x w tygodniu, także pewnie mnie pożegnają.
O, albo takPamiętaj żeby powiedzieć dopiero w 12 tyg, wtedy muszą do porodu przedłużyć
Nie. Muszą przedłużyć, jeśli w momencie zakończenia jest się w 12 TC.Pamiętaj żeby powiedzieć dopiero w 12 tyg, wtedy muszą do porodu przedłużyć
a to nie jest tak , że w momencie zakończenia umowy trzeba być minimum w 12 tygodniu?Pamiętaj żeby powiedzieć dopiero w 12 tyg, wtedy muszą do porodu przedłużyć
więcej co Wam powiem u mnie w pracy kolega. Zorientował się już na samym początku. Mówi jakoś inaczej wyglądasz, chyba w ciąży jesteś ? Nie wiem jak on to zauważył .Na początku do ukrycia wystarczą bluzki czy koszulki z falbanami, jakiś żakiet czy sweterek rozpięty i nikt się nie zorientuje
Jakoś tak, ja się dokładnie nie znam .. wiem że dla umowy próbnej, magiczny tydzień ciąży to właśnie 12a to nie jest tak , że w momencie zakończenia umowy trzeba być minimum w 12 tygodniu?
Mów że nie!więcej co Wam powiem u mnie w pracy kolega. Zorientował się już na samym początku. Mówi jakoś inaczej wyglądasz, chyba w ciąży jesteś ? Nie wiem jak on to zauważył .