MissCe
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki daj znać po! Może po prostu jest niższy poziom progesteronu i będziesz brała tabletki.Dziewczyny dostałam jakiegoś brązowego plamienia...Mój lekarz mnie jeszcze dzisiaj wcisnął na wizytę. Trzymajcie kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki daj znać po! Może po prostu jest niższy poziom progesteronu i będziesz brała tabletki.Dziewczyny dostałam jakiegoś brązowego plamienia...Mój lekarz mnie jeszcze dzisiaj wcisnął na wizytę. Trzymajcie kciuki
U mnie będzie 25 miesięcyo to tez pięknie co 2 lata się wyrobiłaś![]()
U nas raczej rok po cc jest rekomendowany - od cc do ciąży. Ale są i pacjentki które rok po cc mają ccW miarę podobnie pewnie jest choć to wytyczne waszego towarzystwa ginekologicznego w innych krajach może się różnić nie zagłębiałem się w temat czy aż tak bardzo no ale jak pisałaś wcześniej że nie powinno się w Polsce zachodzić w ciążę przez 2 lata po cesarce to już widzę istotną różnicę bo u nas nie ma takich wytycznych. Z resztą u nas bardziej się patrzy case by case kobiety które chcą próbować naturalnie. jedynie co to widzą częściej lekarza i przy porodzie takze go widzą i mają częściej ktg i nie są absolutnie traktowane jak pacjenci nadrzędnej kategorii. Nikogo jakoś wielce nie dziwi jak ktoś chce próbować naturalnie. Kiedyś sie mierzyło blizne i teraz u nas się już tego nie robi. Ale jak widzę pacjentkę z bliznowcem to wysyłam dodatkowo i dużo skarg miałam że to robiłam ... Oni mają to w dupie
Wiem że na zachodzie to norma ale mnie osobiście przeraża prowadzenie ciąż w większości krajów zachodnich - bez częstych usg, bez wizyt lekarskich. Jedyny plus niektórych zachodnich krakow to możliwość wyboru sposobu rozwiązania ciąży .W miarę podobnie pewnie jest choć to wytyczne waszego towarzystwa ginekologicznego w innych krajach może się różnić nie zagłębiałem się w temat czy aż tak bardzo no ale jak pisałaś wcześniej że nie powinno się w Polsce zachodzić w ciążę przez 2 lata po cesarce to już widzę istotną różnicę bo u nas nie ma takich wytycznych. Z resztą u nas bardziej się patrzy case by case kobiety które chcą próbować naturalnie. jedynie co to widzą częściej lekarza i przy porodzie takze go widzą i mają częściej ktg i nie są absolutnie traktowane jak pacjenci nadrzędnej kategorii. Nikogo jakoś wielce nie dziwi jak ktoś chce próbować naturalnie. Kiedyś sie mierzyło blizne i teraz u nas się już tego nie robi. Ale jak widzę pacjentkę z bliznowcem to wysyłam dodatkowo i dużo skarg miałam że to robiłam ... Oni mają to w dupie
No jest specyficznie, ja na początku kierowałam do lekarzy z byle bzdetem bo miałam ta nasza mentalność wschodnia mimo że do końca nawet nie wiem jak jest w Polsce coś tam tylko wiem ale może to się ma we krwiWiem że na zachodzie to norma ale mnie osobiście przeraża prowadzenie ciąż w większości krajów zachodnich - bez częstych usg, bez wizyt lekarskich. Jedyny plus niektórych zachodnich krakow to możliwość wyboru sposobu rozwiązania ciąży .
No u mojej koleżanki w Irlandii to przez to przeoczyli poważne rozszczepienie wargi i podniebienia. Dowiedziała się w Polsce jak przyjechała na święta i poszła sobie „podejrzeć” dziecko dla przyjemności. Ciąże dokończyła już w pl.Wiem że na zachodzie to norma ale mnie osobiście przeraża prowadzenie ciąż w większości krajów zachodnich - bez częstych usg, bez wizyt lekarskich. Jedyny plus niektórych zachodnich krakow to możliwość wyboru sposobu rozwiązania ciąży .
tak to jest z dziećmi z końca roku. Jął pierwsze ze stycznia, to łatwiej się rocznikowo w 2 latach zmieścićU mnie będzie 25 miesięcymiało być poniżej 2 lat No ale nie wyszło. Trzecie chciałabym z podobnym ok 2 letnim odstępem
![]()
Oo miałabym wtedy dzieci z jednego rokutak to jest z dziećmi z końca roku. Jął pierwsze ze stycznia, to łatwiej się rocznikowo w 2 latach zmieścić![]()