MartaMarkry
Fanka BB :)
Byłam w 5+5. Ciałko żółte i pecherzyk.Dziewczyny, a któraś z Was jest 5+1? Mam mieć wizytę w środę, ale zastanawiam się czy cokolwiek może być widać… ostatnio był 4mm pecherzyk sam, samiutki. co myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam w 5+5. Ciałko żółte i pecherzyk.Dziewczyny, a któraś z Was jest 5+1? Mam mieć wizytę w środę, ale zastanawiam się czy cokolwiek może być widać… ostatnio był 4mm pecherzyk sam, samiutki. co myślicie?
pewnie ze tak. Mdłości mam codzienniea mdłości Cie dopadły? Ja się bardzo kiepsko czułam przez około 2-3dni, jak wyliczyłam, to mógł być czas implantacji zarodka, tak mi pasowało... Ale to już było jakieś 2 tyg temu, od tej pory nic... Więc nie wiem czy to jeszcze przede mną...
u mnie to było za wcześnie. Był sam pęcherzykDziewczyny, a któraś z Was jest 5+1? Mam mieć wizytę w środę, ale zastanawiam się czy cokolwiek może być widać… ostatnio był 4mm pecherzyk sam, samiutki. co myślicie?
CudnieByłam w 5+5. Ciałko żółte i pecherzyk.
Mi moja mama powiedziała że mam nie czytać za dużo i nie martwić. Tylko dbać o siebie i czekać.No tak ja 21 marca 1 dzień ost @ wiec to chyba bez sensu. Z drugiej strony i ja i lekarz mamy obawy czy to nie będzie pusty pecherzyk tylko (zasniadowa)… tylko czy to nie za wcześnie na takie wnioski.
na zarodek jeszcze szybko. A nie wolalas iść troszkę później?CudnieJa będę 5+3 jest nadzieja może….
Mamy wiedzą najlepiej.Mi moja mama powiedziała że mam nie czytać za dużo i nie martwić. Tylko dbać o siebie i czekać.
Właśnie się zastanawiam nad zmianą terminu …A kiedy myślisz jest dobry czas?na zarodek jeszcze szybko. A nie wolalas iść troszkę później?![]()