xPaati
Zaciekawiona BB
Ja miałam w 6+4 dwa serduszka. Ale każda ciąża jest inna.Dziewczyny czy jest szansa, że w 6+0 wg OM będzie już serduszko ? Sorki, jeżeli zadaje głupie pytania, kompletnie się w tym nie orientuje .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam w 6+4 dwa serduszka. Ale każda ciąża jest inna.Dziewczyny czy jest szansa, że w 6+0 wg OM będzie już serduszko ? Sorki, jeżeli zadaje głupie pytania, kompletnie się w tym nie orientuje .
Czyżby Paśnik?moja gin wręcz kazała mi zwiększyć z 75mg na 150mg acardu- codziennie, a u mnie to raczej prewencja. W zaleceniach od immunologa miałam 75mg dziennie od owulacji. Serio dziwny ten lekarz, u którego byłaś.
Odnośnie Clexane i Luteiny - wszystko mam za darmo, ale partner musiał przypomnieć farmaceutce, że to recepta ciążowa.
fajne uczucie prawda ?Ja poszłam do apteki wykupić Neoparin i Euthyrox i zapłaciłam całe 0zl![]()
aczkolwiek wolałabym tej heparyny nie mieć nawet jakby mi mieli dopłacaćfajne uczucie prawda ?![]()
taak, jestem na accofilu i po szczepieniach limfocytami. Przede mną doszczepianie za niecałe 2 tyg.Czyżby Paśnik?![]()
Gratuluję, ale już dorodny bąbelekHeja! My już po wizycie. Prawie 2cm, serduszko 172/min, powiedziała że nie ma żadnych zastrzeżeń że wszystko wygląda dobrze tam w środku. 8+4 potwierdzone więc poród na przełomie listopada/grudnia.
Widziałam że pisałyście o porodach... niestety nie mam żadnego doświadczenia ale zapewne obie metody maja plusy i minusy... mi chodzi po głowie poród w wodzie jeśli miałabym probowac SN bo jakoś tak mi się wydaje że będzie mniej "brudno". Czy któraś z Was rodziła w wodzie?
faktycznie kształt fasolkiHeja! My już po wizycie. Prawie 2cm, serduszko 172/min, powiedziała że nie ma żadnych zastrzeżeń że wszystko wygląda dobrze tam w środku. 8+4 potwierdzone więc poród na przełomie listopada/grudnia.
Widziałam że pisałyście o porodach... niestety nie mam żadnego doświadczenia ale zapewne obie metody maja plusy i minusy... mi chodzi po głowie poród w wodzie jeśli miałabym probowac SN bo jakoś tak mi się wydaje że będzie mniej "brudno". Czy któraś z Was rodziła w wodzie?
Tak skojarzyłam po tym Acardzie od owutaak, jestem na accofilu i po szczepieniach limfocytami. Przede mną doszczepianie za niecałe 2 tyg.
szwagier widzi foczkęfaktycznie kształt fasolki![]()