reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Widzę, ze gastrofaze na babyboom trzeba wpisać do codziennego grafiku 😂😂
Jejku a już się bałam, że tylko ja mam wieczny niezaspokojony głód... To mnie wykończy 🤦‍♀️
Jak Wy możecie jeść maca🤢 mnie na samą myśl...

U mnie owoce, dziś wjechał śledzik i na nabiał 🙈
Ja bym zeżarla wszystko😂, bez różnicy czy mięso czy słodkie. No może poza wieprzowiną do tego mam jakąś awersje.

Dziewczyny a czy wy czujecie czasem takie jakby ukłucie, a to w jajniku, a to w szyjce? Teraz jeszcze mnie zabolało w plecach i tak sobie usiadłam na chwilę, bo trochę mnie to schizuje.

Jejku a już się bałam, że tylko ja mam wieczny niezaspokojony głód... To mnie wykończy 🤦‍♀️

Ja bym zeżarla wszystko😂, bez różnicy czy mięso czy słodkie. No może poza wieprzowiną do tego mam jakąś awersje.

Dziewczyny a czy wy czujecie czasem takie jakby ukłucie, a to w jajniku, a to w szyjce? Teraz jeszcze mnie zabolało w plecach i tak sobie usiadłam na chwilę, bo trochę mnie to schizuje.
tez tak momentami czuje ukłucie. Po chwili mija i już jest ok :)

Tak czuję czasem jajnik da o sobie znać a czasem zakluje w macicy albo trochę boli jak na okres ale lekarka mi powiedziała że to normalne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry