reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Pytanko - bardzo zle to wyglada? Zanim pojde na wizytę…

Załączniki

• IMG_1331.jpg
    IMG_1331.jpg
    102,9 KB · Wyświetleń: 141
niestety brak dobrych wieści... Pęcherzyk ledwo widoczny, 7mm, za mały na ten wiek ciazy... Jestem załamana... To 4 ciaza biochemiczna... Pierwsza gdzie beta doszła prawie do 1000 stąd miałam duże nadzieję... Dla pewności dziś zrobilam jeszcze bete aby potwierdzić że spada... Dzieczyny powodzenia dla Was...
Przykro mi bardzo :( wiem co czujesz, bo za mną 3 biochemy. Jeśli nie sprawdzalas to polecam dobrego immunologa, u mnie pierwszy cykl starań zaleceniami i pierwsza naturalna ciąża i widziałam serduszko. Szukaj koniecznie przyczyny jeśli nieznana :( trzymaj się!

reklama
Mi ostatnio ginekolog pozwoliła brać Clatre i Rupafin na alergie. Nie mówcie, że powiedziała mi źle a ja wzięłam 2 razy 😓
Mi pozwoliła ginekolog hitaxe ! A wczoraj byłam u alergologa z córką i spytałam czy mogę to brać bo jedna wzięłam a ona że absolutnie nic z desloratadyna czy coś takiego tylko jedynie loratydyne 😞
Powiedziała mi również że najlepiej by było w pierwszym trymestrze nic nie brać bo wszystkie organy się tworzą a to może źle wpłynąć 😭

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry