angeliskax
Moderator
No to tymbardziej jest to możliwe. Niektóre organizmy po prostu reagują wlasnie takimi objawami na leki. Jestes zupełnie podoba do mnieNo ja tez średnio reaguje na leki, żołądek i tak zawsze miałam delikatny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to tymbardziej jest to możliwe. Niektóre organizmy po prostu reagują wlasnie takimi objawami na leki. Jestes zupełnie podoba do mnieNo ja tez średnio reaguje na leki, żołądek i tak zawsze miałam delikatny![]()
Ja Cię naprawdę rozumiem, parę lat temu tak marzłam, że zaczęło mi to utrudniać życie i czasem wręcz doprowadzało mnie to do płaczu. Normalnie funkcjonowałam tylko powyżej 20 stopni. Przyczyną okazała się niska ferrytyna. Sprawdzałaś u siebie poziom żelaza i ferrytyny? W ciąży jesteśmy szczególnie narażone na anemięJa już mam dość , mnie jest ciągle zimno . Wczoraj było pięknie słonecznie to się wygrzalam w końcu a dziś słoneczka mniej , wszyscy do mnie że ciepło im i mam nie wymyślać a ja w grubej bluzie plus do tego kurtka![]()
ja bioręDziewczyny czy któraś z Was bierze może mama dha?
Heh, wiem dokladnie, co czujesz, mam tak samo ze znajomymi. Co gorsza, nawet moja wlasna rodzina nie pyta, jak sie czuje, co najwyzej dostaje liste nakazow i zakazowCześć dziewczyny!
U mnie ostatnie 2 dni spędzone intensywnie i samopoczucie miałam super, a dziś jak już endorfiny opadły to dopadły mnie mdłości stuleciajutro wizyta, będzie 9+0
Ciesze się, że mamy tutaj siebie, bo mam wrażenie, ze nikt oprocz Was i mojego partnera mnie nie rozumie. Nie mamy zbyt wielu znajomych z dziećmi i większość z nich jest zdania : ciąża to nie choroba. Czuje się okropnie, musząc „ukrywac” przy nich, że czuje się źle. Jak pokazuję, że moje samopoczucie jest słabsze, mam wrazenie, ze patrzą na mnie „z góry” myslac, ze przesadzam![]()
wiem coś o tym. Tesciowa tez twierdzi że była mega aktywna w ciazy I nie było wizyt co 2tyg i nie ma co być ospałym tylko praca praca. Były inne czasy, nie obchodzi mnie jak ona miała, ludzie kiedys zboże ręcznie kosili, a teraz maszyna za nich to robi, tak samo kobiety nie muszą żyć w klamrach jak kiedyś. Na ten moment czyje się ch¥¿●₩○ i nie mam zamiaru latać jak małpa tym bardziej że mam mega mdłości i rzyganie wieczorem. Wszystko byłoby pięknie jakbyśmy razem nie mieszkały (z mężem mamy firmę w której ona tez sie udziela). Tak Jak dziecko chlonie juz emocje matki, moje chyba pochłonie tylko niechęć do swojej babkiCześć dziewczyny!
U mnie ostatnie 2 dni spędzone intensywnie i samopoczucie miałam super, a dziś jak już endorfiny opadły to dopadły mnie mdłości stuleciajutro wizyta, będzie 9+0
![]()
Ciesze się, że mamy tutaj siebie, bo mam wrażenie, ze nikt oprocz Was i mojego partnera mnie nie rozumie. Nie mamy zbyt wielu znajomych z dziećmi i większość z nich jest zdania : ciąża to nie choroba. Czuje się okropnie, musząc „ukrywac” przy nich, że czuje się źle. Jak pokazuję, że moje samopoczucie jest słabsze, mam wrazenie, ze patrzą na mnie „z góry” myslac, ze przesadzam![]()