pannadarianna
Fanka BB :)
ja miałam jeszcze toksoplazmozę i różyczkęJa musze zrobić HIV, HCV, TSH, morfologie, mocz i w coś tam A więc też do 10 tygodnia powinnam zrobić? Bo 20 Maja u mnie będzie jakoś 12 tydzień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam jeszcze toksoplazmozę i różyczkęJa musze zrobić HIV, HCV, TSH, morfologie, mocz i w coś tam A więc też do 10 tygodnia powinnam zrobić? Bo 20 Maja u mnie będzie jakoś 12 tydzień
No ogólnie chodzi o to żeby iść do lekarza i badania powinny być do 10 tyg zrobione . Ty już u lekarza chyba byłaś z tego co pamiętam . Będziesz prowadzić ciążę na NFZ i prywatnie ?Ja musze zrobić HIV, HCV, TSH, morfologie, mocz i w coś tam A więc też do 10 tygodnia powinnam zrobić? Bo 20 Maja u mnie będzie jakoś 12 tydzień
Jeszcze cytomegalia.ja miałam jeszcze toksoplazmozę i różyczkę
chyba tego nie robiłam jeszcze. Ale wszystko przede mnąJeszcze cytomegalia.
Właśnie dziś się zestresowałam, że mi wynik dodatni wyszedł, naczytałam się strachów w necie, po czym wzięłam badania z poprzedniej ciąży i tam też miałam dodatnie przeciwciała, tylko chyba wtedy tego nie zarejestrowałam![]()
Będę chodzila i tak i tak ale idę na NFZ aby te badania za darmo zrobić bo prywatnie z 500 złotych by wyniosło, gdyby nie te prenatalne w maju to opłaciłabym sobie te badania....nie wiem może jeszcze do swojej dr rodzinnej zadzwonię i wystawi mi skierowanieNo ogólnie chodzi o to żeby iść do lekarza i badania powinny być do 10 tyg zrobione . Ty już u lekarza chyba byłaś z tego co pamiętam . Będziesz prowadzić ciążę na NFZ i prywatnie ?
A będziesz mówić lekarzowi że chodzisz prywatnie ?Będę chodzila i tak i tak ale idę na NFZ aby te badania za darmo zrobić bo prywatnie z 500 złotych by wyniosło, gdyby nie te prenatalne w maju to opłaciłabym sobie te badania....nie wiem może jeszcze do swojej dr rodzinnej zadzwonię i wystawi mi skierowanie
ja te pierwsze teraz miałam mocz, morfologia, hiv, kiła, glukoza, tsh. Dziś mam 7+5/7+6. Dzisiaj pewnie dostanę jeszcze kolejne igm itp i wizyta obstawiam za miesiąc.Nic innego mi nie pozostaje jak tylko czekać![]()
ja muszę w tym MSC zrobić , i dla pocieszenia powiedziała mi gin że 2 razy takie badanie będę miałaMnie pewnie wyśle jeszcze na obciążenie glukozą![]()