Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dlatego tez właśnie wzielamOdnośnie zwolnienia, lekarz ze względu na charakter mojej pracy chciał mi dać od razu zwolnienie jak poszłam na wizytę z beta, zapytać o suplementy itp.Także chyba trzeba brać jak lekarze naciskają, ja mam następna wizytę 15.04 i chyba wezmę już L4.
Ja nie mam żadnych preferencji. Podczas praktyk z pediatrii naoglądałam się tyle chorych dzieci, że z reka na sercu najważniejsze dla mnie żeby było zdroweDziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa![]()
No ja mam 3 chłopaków, więc mogłaby być dziewczynka wreszcie, ale przyjmę każdeDziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa![]()
13 kwietniaDziękuję!Mam to samo, urodziny w tym roku są kompletnie przyćmione wiadomością o maluchu. Kiedy masz wizytę w lekarza? Ja dopiero 27.04. Ne wiem, jak dam radę tyle przeczekać!
Cudowna wiadomość!Dziewczyny, ja po wizycie! Serduszko bije <3
Ja mialam mocne zawroty dzień przed testowaniem i tylko wtedyPowiedzcie mi Kobietki czy Wy tez macie takie zawroty głowy?
Chciałabym dziewczynkę mam już 2 i trzecia byłaby superDziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa![]()
W ogóle jeszcze nic, jedyny sen jaki miałam z tym związany to mocno natrętny dzień przed spodziewaną @ że muszę koniecznie zrobić testDziewczyny a miałyście już jakieś sny?
Ja już dwa razy. Za pierwszym razem rodziłam naturalnie, a za drugim razem cesarka i w obydwu snach urodziłam chłopakowmówię mężowi, a on 'oho, zaczyna się. To będzie dziewczyna w takim razie na pewno"
![]()
Bardzo leciutko w stronę chłopca, w ogóle mnie wydaje się, że to będzie chłopiec a mężowi, że dziewczynka. A ponieważ jestem bardzo kiepska w te zgadywanki, to pewnie będzie dziewczynkaDziewczyny, a macie jakieś preferencje co do płci? Ja wiem ze najważniejsze zeby było zdrowe i w ogóle, ale jestem ciekawa![]()
Dziękuję i wzajemnie!Dzień dobry dziewczynySpokojnego dnia Nam życzę
![]()
Lekarze są różni - jedni rozdają L4 na prawo i lewo a inni podchodzą do tego rozsądnie - dla mnie lekarz naciskający na L4 w zdrowej ciąży trochę minął się z powołaniem.Odnośnie zwolnienia, lekarz ze względu na charakter mojej pracy chciał mi dać od razu zwolnienie jak poszłam na wizytę z beta, zapytać o suplementy itp.Także chyba trzeba brać jak lekarze naciskają, ja mam następna wizytę 15.04 i chyba wezmę już L4.