Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Objawy prawie całkiem ustały, tylko czasem pojawiają się na chwile, a dziś pojawił się ból jak na okres. Znam ten schemat i domyślam co jutro usłyszę na wizycie.Co się dzieje Kochana??
ja robie w invicta 380 zł.Ktoś tu pisał że płaci tylko 200zł za te badania prenatalne? We Wro prywatnie 700 ale to ten test z krwi + USG genetyczne + omówienie wyników. Jak patrzyłam na szybko to cena wszędzie była 600-700...
Dołączaj śmiało, gratulacje!Cześć dziewczyny. Długo zwlekałam z dołączeniem bo się bałam że stanie się coś złego, dalej się boje ale przeczytałam kilka stron i widzę że też jesteście po przejściach.
To moja 4 ciąża. Z pierwszej bezproblemowej mam 6 letnią córkę. Druga córke poroniłam w tamtym roku w 5 miesiącu ciąży przez komplikacje spowodowane wyrostkiem robaczkowym. Trzecia ciążę blizniacza poronilam również w tamtym roku w 9 tyg.
Obecnie jestem w 9+3tyg. I liczę że wszystko dobrze się skończy. Biorę zmetylowane witaminy i neoparin (bo wyszły mi mutacje hetero).
Lekarz jeszcze nie wyznaczył mi daty porodu bo stwierdził że najdokładniej to Robić po 11 tyg. Ale apka pokazuje termin na 6 grudnia. Choć pewnie będę mieć cesarkę więc szybciej to będzie.
Czy mogę dołączyć ?
żadnych smutnych reakcji! Na razie nie ma krwawień i to najważniejsze! Staraj się odpoczywać na tyle ile możesz. Do wizyty tydzień, już nawet 6 dni, dotrwaszWg OM 6+2 ale owu była 20dc więc ciąża młodsza o prawie tydzień. To już moja 4 ciąża a póki co dzieci 0![]()
Mamy identykoDołączaj śmiało, gratulacje!![]()
Też mam termin z apki na 6 grudnia (u mnie dziś 9+1). Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Ja za pappa z usg i krew pobierana tego samego dnia płaciłam chyba 550 zł półtora roku temu.Ktoś tu pisał że płaci tylko 200zł za te badania prenatalne? We Wro prywatnie 700 ale to ten test z krwi + USG genetyczne + omówienie wyników. Jak patrzyłam na szybko to cena wszędzie była 600-700...