MartaMarkry
Fanka BB :)
ja teraz nieplanuje, kredyt siła wyższa. Natomiast latałam w pierwszej ciazy i wszystko było w porządku.Dziewczyny, która planuje wakacje samolotem?
My myślimy o Krecie, ale to jak podliczymy remont![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja teraz nieplanuje, kredyt siła wyższa. Natomiast latałam w pierwszej ciazy i wszystko było w porządku.Dziewczyny, która planuje wakacje samolotem?
Ja jestem tak zmęczonaja teraz nieplanuje, kredyt siła wyższa. Natomiast latałam w pierwszej ciazy i wszystko było w porządku.![]()
prywatnie na Dworcowej przyjmuje, ale o Dr. Alicji też słyszałam dobre opinie, jesteś zadowolona z niej?o kurcze to nie znam wogolea to na NFZ ?
Ja do Alicji Gajewskiej -Kucharek
baaaardzo ! Od 10latprywatnie na Dworcowej przyjmuje, ale o Dr. Alicji też słyszałam dobre opinie, jesteś zadowolona z niej?
U mnie niedoczynność, ale też wyszła dopiero w ciąży. Przyjmuje od kilku dni tabletki. Endokrynolog powiedział mi, że moje wyniki są nieznacznie podwyższone, ale z racji ciąży lepiej wprowadzić leczenieWitam dziewczyny w ten niedzielny poranekczy któraś z was zmaga się z nadczynnością tarczycy?
Robiłam u lekarza tsh i wyszedł wynik za niski(nie wiem jaki bo nie podał) i zaproponował tabletki.
My mamy wykupiona od lutego wycieczkę na przyszły tydzień na Zakynthos, ale będziemy musieli zrezygnować, bo jednak to pierwszy trymestr i nie chce ryzykowaćDziewczyny, która planuje wakacje samolotem?
Ja mam aktualnie TSH równe 0. Kazała mi doktor odstawić euthyrox i poczekać jak zareaguje tarczyca, za 2tygodnie badania do powtórki.Witam dziewczyny w ten niedzielny poranekczy któraś z was zmaga się z nadczynnością tarczycy?
Robiłam u lekarza tsh i wyszedł wynik za niski(nie wiem jaki bo nie podał) i zaproponował tabletki.
JaaaaDziewczyny, która planuje wakacje samolotem?
Ja nie mam tarczycy, miałam raka, ważne jest aby TSH było na odpowiednim poziomie zbyt wysokie jest niebezpiecznie, dobrze jak by Ci podał wynik, za jakiś czas powinnaś powtórzyć badanie i zobaczyć czy się poprawiło.Witam dziewczyny w ten niedzielny poranekczy któraś z was zmaga się z nadczynnością tarczycy?