H
Helena!
Gość
ja w tym roku okrągłe urodzinkiOj nie zakladalabym sieIle masz lat, jesli moge spytac? Mnie wlasnie stuknelo 39.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w tym roku okrągłe urodzinkiOj nie zakladalabym sieIle masz lat, jesli moge spytac? Mnie wlasnie stuknelo 39.
A wiadomo dlaczego u Ciebie ta biochemiczna się powtórzyła?Dokładnie. Jak widać nie można się poddawać a czarne myśli odganiać jak najdalej ❤
ja mam 34l, starania od połowy 2017, 3 poronienia. Jak słyszę, że są nowe badania, a dietetyk nie zaleca, to się grzecznie słucham i minimalizuję ryzykoNo ja wiem, ze troche wariuje, ale u mnie to dosc pozna ciaza i poniewaz na biologie nic nie poradze to chce przynajmniej zrobic tyle, ile mogeAle ogolnie zgadzam sie, ze wszystko (poza ewidentnie szkodliwymi rzeczami, wiadomo) jest dla ludzi (nawet tych podwojnych
)
No to prawie mozemy sobie przybic piatkeja w tym roku okrągłe urodzinki![]()
Chyba wlasnie o to chodzi, ze jesli jest jakiekolwiek ryzyko to czlowiek staje sie duzo ostrozniejszy. Ale bedzie dobrze, zobaczyszja mam 34l, starania od połowy 2017, 3 poronienia. Jak słyszę, że są nowe badania, a dietetyk nie zaleca, to się grzecznie słucham i minimalizuję ryzykoJa wiem, że kobiety w ciąży piją kawę. Widziałam, że mamaginekolog również pisała jedynie o ograniczeniu. Ja wolę jednak dmuchać na zimne. Przed ciążą nie wstałbym z łóżka bez dwóch czarnych kaw, a teraz wystarczy mi kubek decaf
![]()
Generalnie nie, lekarz twierdzi, że tak się zdarza. Ale za drugim podejściem tuż po owulacji byłam mega chora z gorączka 39-40st. Może to się przyczyniło. Zrezygnowałam tez z pracy bo pracowałam w szkodliwych warunkach i póki co wszystko zmierza ku dobremuA wiadomo dlaczego u Ciebie ta biochemiczna się powtórzyła?
No to trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenieGeneralnie nie, lekarz twierdzi, że tak się zdarza. Ale za drugim podejściem tuż po owulacji byłam mega chora z gorączka 39-40st. Może to się przyczyniło. Zrezygnowałam tez z pracy bo pracowałam w szkodliwych warunkach i póki co wszystko zmierza ku dobremu![]()
Na pewno tak, ja również trzymam kciuki abyśmy wszystkie w grudniu sciskaly swoje bobaski ❤No to trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie
Ja mam nadzieje, że moja biochemiczna była spowodowana tylko niskim progesteronem…
Gratulacje i witaj!!Hej, pozwolę sobie nieśmiało dołączyć,dziś testowanie było... piękne dwie kreski, miesiączka miała być 1.04, według apki wychodzi mi 4t+2, dokładnie rok temu poroniłam w 13 tygodniu mam nadzieję, że tym razem będzie Ok. Jutro pójdę na betę.. lekarz kusi przed świętami ale wiem, że nic nie zobaczę jeszcze.. a jak u was?